Probleme Paxum Chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ellabalea

octav@paxum.com;12311 wrote: Buna,

Doar sa clarific cateva neintelegeri am facut cont si buna ziua la toata lumea o sa incerc sa fiu cat mai prezent aici in limita disponibilitatii de timp.

Chaturbate a avut o mica problema si emailul general trimis ca paxum nu a acceptat plata este gresit. Paxum accepta orice plata p2p de la un cont paxum la altul nu poate sa refuze. In cazul de fata a fost o problema tehnica si aceasi plata a fost facuta de chaturbate de 2 ori. A doua plata a fost reversed.

Va rog cine are nedumeriri sami scrie email octav@paxum.com sau sa contacteze reprezentantul chaturbate.

multumesc anticipat
Octav

buna octav...te rog ma poti ajuta cu un raspuns?? paxumul face transferuri catre bcr? in ca timp se trimite un wire? multumesc mult
No avatar
octav@paxum.com

da paxum face transfere catre bcr prin EFT (transfer bancar in contul de ron sau euro prin iban). banii ajung cam in 4-5 zile lucratoare.
No avatar
ellabalea

ellabalea;12312 wrote: buna octav...te rog ma poti ajuta cu un raspuns?? paxumul face transferuri catre bcr? in ca timp se trimite un wire? multumesc mult

am uitat sa specific ca am cont in dolari
No avatar
octav@paxum.com

Da se poate face transfer bancar catre un cont in USD dar nu recomand asta decat pentru sume mari pentru ca dureaza mai mult si costa foarte mult adica $50. pentru cont in bcr recomand witdraw by EFT catre contul in ron sau euro de la bcr pentru ca costa doar $5 dar maxim este de $3000 USD pe zii.

ellabalea;12317 wrote: am uitat sa specific ca am cont in dolari
No avatar
ellabalea

octav@paxum.com;12321 wrote: Da se poate face transfer bancar catre un cont in USD dar nu recomand asta decat pentru sume mari pentru ca dureaza mai mult si costa foarte mult adica $50. pentru cont in bcr recomand witdraw by EFT catre contul in ron sau euro de la bcr pentru ca costa doar $5 dar maxim este de $3000 USD pe zii.

luni merg sa imi fac cont la raiffeisen in ron! crezi ca e bun?te rog zimi ca sa nu imi fac cont si acolo degeaba...acolo pot folosi EFT si transfer direct pe card?
No avatar
octav@paxum.com

EFT este catre IBAN si dureaza in jur de 5 zile
Withdraw to external card este catre cele 16 cifre de pe cardul tau si dureaza 1-2 zile.
No avatar
ellabalea

octav@paxum.com;12327 wrote: EFT este catre IBAN si dureaza in jur de 5 zile
Withdraw to external card este catre cele 16 cifre de pe cardul tau si dureaza 1-2 zile.

da...o sa folosesc EFT pe iban pana ajunge cardul raiffaisen si dupa o sa folosesc Withdraw to external card ...deoarece ibanul il primesc pe loc...dar cardul il primesc in 5 zile...ty pt tot o seara faina
No avatar
octav@paxum.com

ellabalea;12323 wrote: luni merg sa imi fac cont la raiffeisen in ron! crezi ca e bun?te rog zimi ca sa nu imi fac cont si acolo degeaba...acolo pot folosi EFT si transfer direct pe card?

withdraw prine external card la raiffeisen dureaza 2 zile este cel mai incet dintr bancile din romania care stiu eu restul dureaza intre cateva ore si 1 zii. Nu vreau sa dau un sfat doar zic experienta din ce am vazut eu pana acum cu romania external card witdraw cu ING mi se pare cel mai decent ca dureaza 24 ore doar si taxele la ING de cont sunt decente. Tu decizi unde te simti mai confortabila sa faci cont.
No avatar
ellabalea

octav@paxum.com;12330 wrote: withdraw prine external card la raiffeisen dureaza 2 zile este cel mai incet dintr bancile din romania care stiu eu restul dureaza intre cateva ore si 1 zii. Nu vreau sa dau un sfat doar zic experienta din ce am vazut eu pana acum cu romania external card witdraw cu ING mi se pare cel mai decent ca dureaza 24 ore doar si taxele la ING de cont sunt decente. Tu decizi unde te simti mai confortabila sa faci cont.

ing in ron sau euro?care e mai rapid? multumesc mult pentru tot!!!!pentru mine nu conteaza banca...concteaza sa primesc banii mai repede :)
No avatar
octav@paxum.com

ellabalea;12335 wrote: ing in ron sau euro?care e mai rapid? multumesc mult pentru tot!!!!pentru mine nu conteaza banca...concteaza sa primesc banii mai repede :)

withdraw prin external card in cont de card de RON
Scrie răspuns