paxum wire transfer

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ellabalea

octav@paxum.com;12313 wrote: buna,

Sunt 2 lucruri care se confund si as dorii sa le clarific. Exista mai multe feluri de a retrage banii de la paxum in contul bcr:
1- prin withdraw to external card, din pacate bcr nu da voie la tranzactii de creditare si bcr este singura banca din romania care nu putem pune bani prine extrnal card ( adica cele 16 numere de pe cardul dvs).
2- prin eft in contul iban de la bcr in ron. Merge perfect nu e nici o problema puteti retrage prin eft si dureaza cam 4-5 zile ca sa fie creditat contul dvs la bcr cu banii retrasi din paxum.

Multumesc.

am optat pentru Withdraw Funds by WIRE Transfer ai idee in cat timp ajung banii? in mail scrie 3 zile dar au trecut si sunt putin ingrijorata deoarece m-am saturat de probleme... vreau sa trimit o suma mai mare si vreau sa fiu sigura ca merge prima data....brd are aceleasi probleme prin prin withdraw to external card? daca nu cam cat timp dureaza pt prin withdraw to external card ..multumesc
No avatar
octav@paxum.com

Buna,

Daca ai facut withdraw prin wire transfer in USD dureaza cam 7 zile este cea mai inceata metoda pentru ca trebuie sa treaca prin 2-3 banci intermediare pana ajung banii in Romania. Aceste banci pot investiga transferul si poate dura. Eu recomand sa nu faceti wire withdraw decit daca este suma mare si merita $50 wire fee pentru transfer si nu aveti nevoie de bani rapid. Daca aveti nevoie de bani mai repede si suma este sub $3000 USD atunci este mai ieftin prin EFT doar $5 consta eft in contul de lei. Daca doriti banii cel mai rapid posibil este Withdraw by external card unde trimitem banii pe cardul de ron de la orice banca din romanania cu exeptia bcr si unele carduri BRD unde banii intra in 1-2 zile lucratoare dar limita pe zi este de $2500 USD.

Multumesc
Octav

ellabalea;12316 wrote: am optat pentru Withdraw Funds by WIRE Transfer ai idee in cat timp ajung banii? in mail scrie 3 zile dar au trecut si sunt putin ingrijorata deoarece m-am saturat de probleme... vreau sa trimit o suma mai mare si vreau sa fiu sigura ca merge prima data....brd are aceleasi probleme prin prin withdraw to external card? daca nu cam cat timp dureaza pt prin withdraw to external card ..multumesc
No avatar
octav@paxum.com

pentru transfer prin withdraw to external card orice card in ron de la orice banca inafara de BCR si de conturile electron de la BRD.
Pentru transfer prin EFT in cont de ron sau euro la orice banca incluzind bcr si brd dar dureaza mai mult putin decit prin card.
multumesc

ellabalea;12304 wrote: te rog imi poti zice o banca care e acceptata de paxum sigur? in ce valuta sa fie cardul si daca visa sau mastercard? pls ... am vazut ca ai multe comentarii de asta te intreb...vreau ceva sigur sa pot scoate banii odata :)) ty
No avatar
ellabalea

octav@paxum.com;12318 wrote: Buna,

Daca ai facut withdraw prin wire transfer in USD dureaza cam 7 zile este cea mai inceata metoda pentru ca trebuie sa treaca prin 2-3 banci intermediare pana ajung banii in Romania. Aceste banci pot investiga transferul si poate dura. Eu recomand sa nu faceti wire withdraw decit daca este suma mare si merita $50 wire fee pentru transfer si nu aveti nevoie de bani rapid. Daca aveti nevoie de bani mai repede si suma este sub $3000 USD atunci este mai ieftin prin EFT doar $5 consta eft in contul de lei. Daca doriti banii cel mai rapid posibil este Withdraw by external card unde trimitem banii pe cardul de ron de la orice banca din romanania cu exeptia bcr si unele carduri BRD unde banii intra in 1-2 zile lucratoare dar limita pe zi este de $2500 USD.

Multumesc
Octav
nu stiu ce e EFE si ce trebuie sa selectez ca sa imi apara contul bancar si la efe?ty pt toot
No avatar
ellabalea

octav@paxum.com;12319 wrote: pentru transfer prin withdraw to external card orice card in ron de la orice banca inafara de BCR si de conturile electron de la BRD.
Pentru transfer prin EFT in cont de ron sau euro la orice banca incluzind bcr si brd dar dureaza mai mult putin decit prin card.
multumesc

EFT SCZ...AM GRESIT IN MESAJUL ANTERIOR...NU POT PUNE EFT DACA AM CONT IN DOLARI?
No avatar
octav@paxum.com

EFT este doar pentru RON si EURO, pentru dolari americani este wire si ACH.

ellabalea;12322 wrote: EFT SCZ...AM GRESIT IN MESAJUL ANTERIOR...NU POT PUNE EFT DACA AM CONT IN DOLARI?
No avatar
ellabalea

octav@paxum.com;12326 wrote: EFT este doar pentru RON si EURO, pentru dolari americani este wire si ACH.

merg luni si imi fac raiffasen in ron!pana o sa vina cardul o sa folosesc EFT si dupa metoda mai rapida...direct pe card...sper sa mearga sa nu trebuiasca sa deschid si alte conturi...multumesc mult pentru tot
Baietzelu

ellabalea;12308 wrote: ma iau durerile de cap...pot sa te intreb la ce banca ai contul daca nu te supar? incerc sa aflu daca mai are cinevala bcr

Am la Ing, totusi daca e din cauza bancii te sfatuiesc sa suni si sa ii intrebi daca au vreo problema cu bani primiti din paypal . Nu le zici de unde vin ca paxum e ca un paypal.

Oricum eu iti zic sa te linistesti ca o sa ii primesti.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
ellabalea

[QUOTE=Baietzelu;12341]Am la Ing, totusi daca e din cauza bancii te sfatuiesc sa suni si sa ii intrebi daca au vreo problema cu bani primiti din paypal . Nu le zici de unde vin ca paxum e ca un paypal.

Oricum eu iti zic sa te linistesti ca o sa ii primesti.[/QUOT
i facut wire sau eft??
Baietzelu

ellabalea;12346 wrote: [QUOTE=Baietzelu;12341]Am la Ing, totusi daca e din cauza bancii te sfatuiesc sa suni si sa ii intrebi daca au vreo problema cu bani primiti din paypal . Nu le zici de unde vin ca paxum e ca un paypal.

Oricum eu iti zic sa te linistesti ca o sa ii primesti.[/QUOT
i facut wire sau eft??

Wire.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Scrie răspuns