am incercat dar imi dadea eroare...am un card la bcr ,visa... in dolari...
paxum wire transfer
arabu1988;12303 wrote: sincer de wire nu stiu
te rog imi poti zice o banca care e acceptata de paxum sigur? in ce valuta sa fie cardul si daca visa sau mastercard? pls ... am vazut ca ai multe comentarii de asta te intreb...vreau ceva sigur sa pot scoate banii odata
) ty
te rog imi poti zice o banca care e acceptata de paxum sigur? in ce valuta sa fie cardul si daca visa sau mastercard? pls ... am vazut ca ai multe comentarii de asta te intreb...vreau ceva sigur sa pot scoate banii odata
ellabalea;12304 wrote: te rog imi poti zice o banca care e acceptata de paxum sigur? in ce valuta sa fie cardul si daca visa sau mastercard? pls ... am vazut ca ai multe comentarii de asta te intreb...vreau ceva sigur sa pot scoate banii odata
) ty
eu de cand a aparu probleme cu firstchoice am facut 3 tranzactii si nu am avut nico probleme am cont in LEI la raiffesen si folosesc card visa si au curs de 3.9
eu de cand a aparu probleme cu firstchoice am facut 3 tranzactii si nu am avut nico probleme am cont in LEI la raiffesen si folosesc card visa si au curs de 3.9
We only have what we Give
arabu1988;12305 wrote: eu de cand a aparu probleme cu firstchoice am facut 3 tranzactii si nu am avut nico probleme am cont in LEI la raiffesen si folosesc card visa si au curs de 3.9
as mege si eu sa imi fac...am si un card la brd dar am uitat pinul....ai optat tot pt paxum de la cb si din paxum in raiffesen?
as mege si eu sa imi fac...am si un card la brd dar am uitat pinul....ai optat tot pt paxum de la cb si din paxum in raiffesen?
ellabalea;12296 wrote: intrebarea era adresata pentru ,,Baietzelu "! dar multumesc de raspuns! am facut un transfer de pe paxum cu wire, pe data de 24 .04 si inca nu i-am primit in card. cam cat dureaza tranzactia ai idee? as vrea sa transfer mai mult dar astept sa vad daca intra primii bani sa nu risc mai mult! te rog ma poti ajuta cu un raspuns?
Da , i-am primit in cont bancar exact dupa 7 zile .
Da , i-am primit in cont bancar exact dupa 7 zile .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
-
octav@paxum.com
buna,
Sunt 2 lucruri care se confund si as dorii sa le clarific. Exista mai multe feluri de a retrage banii de la paxum in contul bcr:
1- prin withdraw to external card, din pacate bcr nu da voie la tranzactii de creditare si bcr este singura banca din romania care nu putem pune bani prine extrnal card ( adica cele 16 numere de pe cardul dvs).
2- prin eft in contul iban de la bcr in ron. Merge perfect nu e nici o problema puteti retrage prin eft si dureaza cam 4-5 zile ca sa fie creditat contul dvs la bcr cu banii retrasi din paxum.
Multumesc.
Sunt 2 lucruri care se confund si as dorii sa le clarific. Exista mai multe feluri de a retrage banii de la paxum in contul bcr:
1- prin withdraw to external card, din pacate bcr nu da voie la tranzactii de creditare si bcr este singura banca din romania care nu putem pune bani prine extrnal card ( adica cele 16 numere de pe cardul dvs).
2- prin eft in contul iban de la bcr in ron. Merge perfect nu e nici o problema puteti retrage prin eft si dureaza cam 4-5 zile ca sa fie creditat contul dvs la bcr cu banii retrasi din paxum.
Multumesc.