cosmo payment
Cardul a ajuns in 6 zile, si nu nu am primit mail se trimite automat dupa aprobarea contului. dar imediat cum contul a fost validat am si facut un transfer de pe chaturbate 150$ (duminica seara) si azi vineri mi-au intrat bani (dureaza cam 5 zile lucratoare pentru ca e primul transfer) dupa ce ai bani in cont poti activa cardul ca sa primesti pinul ( pentru asta se opresc 13$ asta doar odata )
-
Cristina22
Medllne;12177 wrote: Buna.. aparent si mie mi a venit cardul insa..am o nelamurire..foaia pe care era atasat scria ceva Portal Card , si este un mastercard negru ?
Da. Si al meu este la fel
Da. Si al meu este la fel
-
Cristina22
nano;12178 wrote: Cardul a ajuns in 6 zile, si nu nu am primit mail se trimite automat dupa aprobarea contului. dar imediat cum contul a fost validat am si facut un transfer de pe chaturbate 150$ (duminica seara) si azi vineri mi-au intrat bani (dureaza cam 5 zile lucratoare pentru ca e primul transfer) dupa ce ai bani in cont poti activa cardul ca sa primesti pinul ( pentru asta se opresc 13$ asta doar odata )
Ai primit mail cand ti-au intrat banii? Cum era cu first? Nu de alta dar macar sa stiu sa nu ma mai loghez de 100 de ori pe zi pe el sa verific
Ai primit mail cand ti-au intrat banii? Cum era cu first? Nu de alta dar macar sa stiu sa nu ma mai loghez de 100 de ori pe zi pe el sa verific
Eu am primit cardul dar tot îmi apare așa
Validate your account
In order to validate your account and start using your card, we must verify your identity and address. Please follow the following steps in order to submit your documents, and proceed with account validation.
After your documents have been submitted, allow between up to 2-3 business days for your account validation to be reviewed.
IMPORTANT: Please ensure both images show the whole entire document or identity card or passport page and that it can be clearly read. We cannot accept pictures that are too dark or blurred.
Validate your account
In order to validate your account and start using your card, we must verify your identity and address. Please follow the following steps in order to submit your documents, and proceed with account validation.
After your documents have been submitted, allow between up to 2-3 business days for your account validation to be reviewed.
IMPORTANT: Please ensure both images show the whole entire document or identity card or passport page and that it can be clearly read. We cannot accept pictures that are too dark or blurred.
-
daucusapaa
Alisia1234;12109 wrote: lol, interesant, mie mu mi-au aprobat contul la epayment si le-am trimis deja 10 hartii, lol, care e secretula cestor tembeli? aproba doar pe cine vor ei?? cu ceilalti e ok, mi-au aprobat conturile, nsa inca nu am primit cardul.. a primit cineva de aici cardul de la paxum si cosmo? merci
Alisia, eu de mult incerc sa ma aprobe astia de la epayments si le-am trimis un document de la banca mea care avea si semnatura angajatei, stampila, plus cod de bare si tot nu m-au acceptat. Se pare ca vor si un cod QR pe accelasi document..deci toate astea 4...ceea ce e imposibil.
Alisia, eu de mult incerc sa ma aprobe astia de la epayments si le-am trimis un document de la banca mea care avea si semnatura angajatei, stampila, plus cod de bare si tot nu m-au acceptat. Se pare ca vor si un cod QR pe accelasi document..deci toate astea 4...ceea ce e imposibil.
-
Cristinapuff
Buna ! Voua in cat timp v-au validat contul pe Cosmo si ce acte ati folosit?