PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
Eu am retras 169$ prin daily payout de pe chaturbate pe Paxum,din curiozitate sa vad ce se intampla. Mi-a ajuns pe Paxum 160$ in aproximativ 27 ore. De pe Paxum am dat retragere la 150$ caci 10$ mi-a oprit Paxum comisiunul de transfer,pe cardul de la ING. Acum astept sa vad cand si cat intra pe ING.
Jenny;12159 wrote: Scuza, acum mi-am dat seama la ce te referi. Am dat pe Maximum amount si mi-au calculat ei automat. Multumesc mult!
Exact ,ei iti calculeaza tot ,tu nu trebuie decat sa dai click pe acel Maximum amount si aia e suma care-ti revine!Cu placere,e bine ca functioneaza ,initial acest Withdraw Funds to External Credit Card este de fapt tot un fel de transfer bancar,insa mai rapid si cred ca un pic mai scump ,in rest tot in contul bancar intra si tot cu cardul de la banca ii scoti ,daca ar explica asta de la inceput lumea n ar mai fi asa ametita si speriata de bombe,dar neah daca nu se scarpina ei la urechea stanga cu mana dreapta, parca nu e la fel de pompos...
B-)
Exact ,ei iti calculeaza tot ,tu nu trebuie decat sa dai click pe acel Maximum amount si aia e suma care-ti revine!Cu placere,e bine ca functioneaza ,initial acest Withdraw Funds to External Credit Card este de fapt tot un fel de transfer bancar,insa mai rapid si cred ca un pic mai scump ,in rest tot in contul bancar intra si tot cu cardul de la banca ii scoti ,daca ar explica asta de la inceput lumea n ar mai fi asa ametita si speriata de bombe,dar neah daca nu se scarpina ei la urechea stanga cu mana dreapta, parca nu e la fel de pompos...
B-)
Nu scazi nimic,dai click cu sageata pe Maximum amount si-ti dau ei suma care ti revine(pt ca ei singuri isi scad comisionul)practic totul e calculat ,mura-n gura...Totul e sa fi si de acord..sau alegi alta optiunea mai ieftina ,desi momentan nici eu nu stiu care e aceea ,cred ca cea cu cardul paxum...pt care voi aplica in curand sa vedem atunci ce tarantela mai jucam ...cica temporary card ,deja de acum suna naspa
Am incercat de nenumarate ori sa comand cardul Paxum si imi tot da eroarea asta "Your request cannot be completed at this time. Please try again later"
Tin sa precizez ca am ales metoda Standars.
Voi a-ti reusit sa il comandati?A mai aparut cuiva aceasta eroare?
Tin sa precizez ca am ales metoda Standars.
Voi a-ti reusit sa il comandati?A mai aparut cuiva aceasta eroare?