PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
thinkpositive;12131 wrote: Buna! Am primit prima plata de la CB doar ca atunci cand vreau sa fac tranzactia catre cardul BT imi spune "You don't have enough money to transfer. Please enter a correct value for Amount field. " .. am introdus exact aceeasi suma care apare in cont. aveti idee care este problema?
La ce suma ai dat retragere? Eu am transferat doar 2000 de tokens sa nu risc mai mult, mi au intrat in contul Paxum 95.55 dollari, iar cand incerc sa dau transfer imi zice la fel.
La ce suma ai dat retragere? Eu am transferat doar 2000 de tokens sa nu risc mai mult, mi au intrat in contul Paxum 95.55 dollari, iar cand incerc sa dau transfer imi zice la fel.
Jenny;12143 wrote: La ce suma ai dat retragere? Eu am transferat doar 2000 de tokens sa nu risc mai mult, mi au intrat in contul Paxum 95.55 dollari, iar cand incerc sa dau transfer imi zice la fel.
deci trebuie sa scad comissionul dupa aia fac transfer pe suma care rmane la suma de 95.55 dolar trebuie sa scad cam 9$ si rmane 86$ pentru transfer in cazul ca fac transfer catre cardul romanesc
deci trebuie sa scad comissionul dupa aia fac transfer pe suma care rmane la suma de 95.55 dolar trebuie sa scad cam 9$ si rmane 86$ pentru transfer in cazul ca fac transfer catre cardul romanesc
We only have what we Give
Eu una am pus numarul de pe card la external card(cel lung de 16 cifre,de pe fata cardului nu verso),treaba e ca nu prea am inteles cum ajung banii ,cum aflam ca au intrat totul e o nebuloasa ,uoof la FCP totul era asa de simplu la Payoneer la fel ,la Paxum sunt multe chestii aiurea puse pe care nici nu ai nevoie sa le completezi ,e cineva pe aici care a reusit sa-si ridice banii de pe site uri prin Paxum cu optiunea External Card iar cardul sa fie un card de la o banca romaneasca?In cat timp au ajuns si cum te au anuntat ca ti-au intrat banii?Ati verificat contul bancar?(pt ca alta optiune eu nu vad) ...stie cineva?multumesc pt raspuns..in cazul in care va fi unul 
Intrebare ,eu aseara ,pt prima data am transferat de pe contul Paxum pe cardul meu romanesc niste bani,am ales optiunea Withdraw Funds to External Credit Card ,toate bune si frumoase tranzactia pare sa fi mers ,cardul a fost acceptat ,cum aflam ca ne intra banii cum verificam?intram in contul bancar si verificam?sau te anunta ei cei de la banca sau de la Paxum?(Am asa un morcov vis-a-vis de situatia asta 0
...vreo experienta similara cu rezultat pozitiv?
asta pt ca in timp ce tu faci tranzactia ei iti iau comisionul ,apasa pe "Maximum Amount" si o sa ti intre o suma mai mica ,eh aia e suma pe care o primesti pt ca ce iti lipseste e fix comisionul ,si by the way mi au intrat banii pe card ,exemplu pt 273$ mi au luat 13 dolari pt optiunea Withdraw Funds to External Credit Card s-au miscat repede s-au tinut de cuvant ,amin!
arabu1988;12145 wrote: deci trebuie sa scad comissionul dupa aia fac transfer pe suma care rmane la suma de 95.55 dolar trebuie sa scad cam 9$ si rmane 86$ pentru transfer in cazul ca fac transfer catre cardul romanesc
In procentaj comisionul cat e? Am aplicat pentru cardul de la Paxum. E treaba buna cu el sau nu? Multumesc!
In procentaj comisionul cat e? Am aplicat pentru cardul de la Paxum. E treaba buna cu el sau nu? Multumesc!
-
thinkpositive
Jenny;12143 wrote: La ce suma ai dat retragere? Eu am transferat doar 2000 de tokens sa nu risc mai mult, mi au intrat in contul Paxum 95.55 dollari, iar cand incerc sa dau transfer imi zice la fel.
Am dat retragere la 359 $.. dar am inteles de la cineva de aici ca trebuie sa scazi 6$+ 3% din suma ceea ce ar veni aprox 40 $. Tare ciudat Paxum asta..
Am dat retragere la 359 $.. dar am inteles de la cineva de aici ca trebuie sa scazi 6$+ 3% din suma ceea ce ar veni aprox 40 $. Tare ciudat Paxum asta..
LOLLITA;12153 wrote: asta pt ca in timp ce tu faci tranzactia ei iti iau comisionul ,apasa pe "Maximum Amount" si o sa ti intre o suma mai mica ,eh aia e suma pe care o primesti pt ca ce iti lipseste e fix comisionul ,si by the way mi au intrat banii pe card ,exemplu pt 273$ mi au luat 13 dolari pt optiunea Withdraw Funds to External Credit Card s-au miscat repede s-au tinut de cuvant ,amin!
Scuza, acum mi-am dat seama la ce te referi. Am dat pe Maximum amount si mi-au calculat ei automat. Multumesc mult!
Scuza, acum mi-am dat seama la ce te referi. Am dat pe Maximum amount si mi-au calculat ei automat. Multumesc mult!