cosmo payment
-
CristinaDD
A reusit cineva sa scoata bani de pe cardul Cosmo? All good?
-
wetladyjoy
Alisia1234;12109 wrote: lol, interesant, mie mu mi-au aprobat contul la epayment si le-am trimis deja 10 hartii, lol, care e secretula cestor tembeli? aproba doar pe cine vor ei?? cu ceilalti e ok, mi-au aprobat conturile, nsa inca nu am primit cardul.. a primit cineva de aici cardul de la paxum si cosmo? merci
cardul de la cosmo l am primit eu ieri, iar pe cel de la epayments l am cerut prin bonga, mi-au oprit din contul de bonga 15$, ca sa il expedieze
cardul de la cosmo l am primit eu ieri, iar pe cel de la epayments l am cerut prin bonga, mi-au oprit din contul de bonga 15$, ca sa il expedieze
-
wetladyjoy
sa ne spui daca ti-au intrat banii pe cosmo si daca totul a fost ok?ms
-
violetapop
Cineva care a primit banii prin epayment, imi puteti spune care sunt feeurile lor si daca ati putut face transfer bancar catre cardul atasat la un cont din Romania denominat in lei. Multumesc tare mult. Din ce stiu, inca nu emit carduri, se pot face doar transferuri bancare.
nano;12170 wrote: Revin dupa cateva ore, dupa ce am dat un mesaj la suportul Cosmo mi-au si intrat banii.. cardul merge perfect l-am folosit la un ATM Raiffeisen.
in cat timp tia venit cardul ai avut nevoie de mai multe aprobari?ai primit mail ca iti va trimite cardul sau a venit singur fara mail de confirmare
in cat timp tia venit cardul ai avut nevoie de mai multe aprobari?ai primit mail ca iti va trimite cardul sau a venit singur fara mail de confirmare
-
Cristina22
Oldshadow;12173 wrote: in cat timp tia venit cardul ai avut nevoie de mai multe aprobari?ai primit mail ca iti va trimite cardul sau a venit singur fara mail de confirmare
Cardul vine chiar daca nu ai contul aprobat inca... Azi mi-a venit cardul la fix o saptamana dupa ce am facut contul
Cardul vine chiar daca nu ai contul aprobat inca... Azi mi-a venit cardul la fix o saptamana dupa ce am facut contul
morg123;12091 wrote: cardul era lipit de foaie si ti a ramas lipici pe card? de fel ar trebui sa fie lipici pe banda accea unde te semnezi si ai CV numer , asta a fost primul lucru ciudat pe care l am observat
Buna.. aparent si mie mi a venit cardul insa..am o nelamurire..foaia pe care era atasat scria ceva Portal Card , si este un mastercard negru ?
Buna.. aparent si mie mi a venit cardul insa..am o nelamurire..foaia pe care era atasat scria ceva Portal Card , si este un mastercard negru ?