ralucka;12075 wrote: da de pe paxum , ce probleme ? nu au primit banii ? am vazut mai multi ca au primit de pe paxum pe card atasat ...
sa ii ia naiba pe mai multe spun ca astia de la paxum nu accepta cardurile externe
Transfer to external card paxum
-
thinkpositive
arabu1988;12108 wrote: asta e ultima mea plata astazi suma e 1000$ am luat in mana 3921.73 RON - Banca Raiffesen - Cont in leu - Transfer to External Card
Buna! Scuze de deranj, am vazut pe forum ca tu ai primit mai multe plati prin Paxum.. am incercat sa fac si eu un transfer acum catre card BT si cand introduc suma care vreau sa o trimit imi spune "You don't have enough money to transfer. Please enter a correct value for Amount field."
Ma poti ajuta cu un raspuns te rog? Ai idee de ce zice asa? am introdus exact aceeasi suma care o am in contul Paxum.
Multumesc mult!
Buna! Scuze de deranj, am vazut pe forum ca tu ai primit mai multe plati prin Paxum.. am incercat sa fac si eu un transfer acum catre card BT si cand introduc suma care vreau sa o trimit imi spune "You don't have enough money to transfer. Please enter a correct value for Amount field."
Ma poti ajuta cu un raspuns te rog? Ai idee de ce zice asa? am introdus exact aceeasi suma care o am in contul Paxum.
Multumesc mult!