Hey ,
Nu a trebuit sa merg la oficiul postal,l am primit acasa,in casuta postala.
Se trimite automat dupa ce iti creezi cont la Cosmo. :**
cosmo payment
Am primit card +cont activat dar sincer mi se pare cam suspect cardul, uitati va si voi cei care il aveti sa il vedeti , nu pare legit, e putin cam firav, pe spate cele 3 CV numers un numar e sui intr o parte , sub nume scrie USD si nu inteleg de ce. A scos cineva bani de pe el?
Emilly;11998 wrote: Buna,chiar e ciudat Cosmo asta,mi a ajuns cardul dupa 5 zile,f repede. imi apare doar numele pe card,fara numele de cosmo sau cum e la paxumm sau firstchoice. plus ca am obs ca Streamate nu si asuma daca banii nu ne vor ajunge in conturi.. gen teapa?
parerea mea ca si firstchoice trimeteau cardurile repede pana nu incercam sa folosim cardul de la cosmopayment nu vom sti daca este teapa ...speculatii sunt multe.... ramane sa incercam sa vedem cine scoate si foloseste cardul cosmopayment sa lase mesaj
parerea mea ca si firstchoice trimeteau cardurile repede pana nu incercam sa folosim cardul de la cosmopayment nu vom sti daca este teapa ...speculatii sunt multe.... ramane sa incercam sa vedem cine scoate si foloseste cardul cosmopayment sa lase mesaj
-
Cristina22
Eu am facut cere de plata la chaturbate de 100$ de proba, miercuri... ieri mi-au dat mail sa imi spuna ca fiind o noua modalitate de plata o sa dureze intre 1 si 3 zile lucratoare la primul transfer.
Emilly;12012 wrote: Hey ,
cardul era lipit de foaie si ti a ramas lipici pe card? de fel ar trebui sa fie lipici pe banda accea unde te semnezi si ai CV numer , asta a fost primul lucru ciudat pe care l am observat
cardul era lipit de foaie si ti a ramas lipici pe card? de fel ar trebui sa fie lipici pe banda accea unde te semnezi si ai CV numer , asta a fost primul lucru ciudat pe care l am observat
Mistress;11966 wrote: Au bagat ePayments si pe chatturbate. Urmariti fee-urile si o sa vedeti diferente mari intre paxum , cosmo si ePayments. Cel putin cosmo mi se pare nesismtit. Cere 3.15 $ pentru a scoate banii de pe card + a primii banii pe card 3 $ + intretinerea lunara a contului 3$ + Account Activation 12.95 $ (banii astia sunt luati o singura data) .. de aici trageti voi concluziile. Vrei sa schimbi pin-ul (?) Te costa 2$ , ai gresit pin-ul (?) 2$ ...si lista tot continua. Paxum mi se par un pic cam neseriosi datorita faptului ca au avut un volum mare de cereri si nici macar nu raspund (trece luna si ei nu dau un raspuns??) ... ramane ePayments, am primit banii in 2 zile pe card-ul personal din Romania, mi s-a acceptat contul in 24 ore si au raspuns la mail. Numai cuvinte de lauda .. gata prea multa vorba, pa.
La mine nu apare ePayments pe chaturbate
La mine nu apare ePayments pe chaturbate