amyyyy;11903 wrote: la transfer rapid paxum cu card extern....imi apare primul IBAN si sub NUMARUL CONTULUI BANCAR....dar prin transf rapid stiu ca nu trebuie ibanul doar cifrele de pe fata cardului...ce pun pana la urma...ms
buna amyyyyy
transfer to external card nu iti cere nici IBAN nici nimic din contu tau bancar doar info care sunt scrise pe card
Withdraw Funds > Withdraw Funds to External Credit Card > Add Credit Card
Paxum Card
arabu1988;11906 wrote: buna amyyyyy
transfer to external card nu iti cere nici IBAN nici nimic din contu tau bancar doar info care sunt scrise pe card
profil setting->bank accounts->add bank account..,..si sunt datele acolo pt a baga datrlr tale si ale cardului ce cere rzbrrobu(raiffeise)...si restul de completat
profil setting->bank accounts->add bank account..,..si sunt datele acolo pt a baga datrlr tale si ale cardului ce cere rzbrrobu(raiffeise)...si restul de completat
-
wetladyjoy
Pri card extern la bt mie mi au intrat in 3 zile, iar spre cont bt in usd am dat de acum 4 zile si nimic
-
Katy_Katty
Salutare am vrut sa aplic si eu pentru card si m.a pus draq sa adaug o alta adresa decat cea verificată. acm nu mai pot aplica deoarece nu mai imi apare adresa verificata si trebuie sa astept iar pana o verifica pe cea noua! Vre.o soluție sa imi recuperez adresa veche sa nu mai astept iar dupa ei?
Katy_Katty;11951 wrote: Salutare am vrut sa aplic si eu pentru card si m.a pus draq sa adaug o alta adresa decat cea verificată. acm nu mai pot aplica deoarece nu mai imi apare adresa verificata si trebuie sa astept iar pana o verifica pe cea noua! Vre.o soluție sa imi recuperez adresa veche sa nu mai astept iar dupa ei?
dai mail la octav@paxum.com si iti verifice imediat asta am facut si eu ca tine de mult
) pana nu este verified la adresa nu poti sa fac apply for card
dai mail la octav@paxum.com si iti verifice imediat asta am facut si eu ca tine de mult
We only have what we Give
Ann;11972 wrote: Cum se cere mai exact cuponul pentru cardul paxum ?Si cat este reducerea?
buna
eu am cerut prin twitter si acum am primit 2082 tokens pe chaturbate sub numele Admin Adjustment: Paxum Duplicate Pay Fix
si cred ca banii asta sunt pentru card inca nu sunt sigur de asta am trimis mail acum pentru chaturbate ca sa fiu sigur si anunt aici daca acest tokens sunt CUPON
buna
eu am cerut prin twitter si acum am primit 2082 tokens pe chaturbate sub numele Admin Adjustment: Paxum Duplicate Pay Fix
si cred ca banii asta sunt pentru card inca nu sunt sigur de asta am trimis mail acum pentru chaturbate ca sa fiu sigur si anunt aici daca acest tokens sunt CUPON
We only have what we Give