cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
meowmeow96

buna , am fost si eu verificata si mi au trimis si cardul cei de la Cosmo , dar nu pot sa il activez inca , am nevoie de 12 $ sa se activeze , am sa incerc pe data de 1 sa vad cum functioneaza . cei de la Paxum zic de 3 saptamani ca o sa printeze cardurile si o sa le trimita , dar nu mai am rabdare . cine mai are card de la Cosmo a incercat sa retraga banii , au banii pe cont .... am sa revin cu un post nou cand primesc banii de la Cosmo
No avatar
Schmiddy

Mistress;11843 wrote: Cannot register cardholder, please check card inventory. ...................... Aceasi problema o am si eu. Ce tot are?

asigurați-vă că faceți clic pe cele 2 linkuri pentru termeni și Condiții în partea de jos - odată ce ați făcut că va funcționa
No avatar
Mistress

Am bifat ca sunt de acord cu conditiile lor etc. Tot nu merge :(
No avatar
Cristina22

A primit cineva plata prin cosmo pana acum?
No avatar
Schmiddy

Mistress;11886 wrote: Am bifat ca sunt de acord cu conditiile lor etc. Tot nu merge :(

ai deschis de fapt hyperlink-urile? (o fereastră nouă ar trebui să i tappear) ... doar bifând casetele 2 doar nu este suficient. ei vor să "citească" termenii. unul dintre prietenii mei a avut aceeași problemă și a lucrat pentru el odată ce a deschis și legăturile
Oldshadow

You have insufficient funds to cover the activation fee of 12.95USD
No avatar
danadany

in cat timp ti-a ajuns cardul dupa ce ai facut contul
No avatar
Claudia88

Merge acum. Am primit mail, si-au cerut scuze si acum functioneaza bine
No avatar
christine

buna

Claudia88;11909 wrote: Merge acum. Am primit mail, si-au cerut scuze si acum functioneaza bine

pana la urma in cat timp va a venit cardul? si este cineva care a scos banii pana acum? vad ca usor ,usor majoritatea saiturilor incep sa foloseasca cosmopayment
No avatar
wetladyjoy

christine;11910 wrote: pana la urma in cat timp va a venit cardul? si este cineva care a scos banii pana acum? vad ca usor ,usor majoritatea saiturilor incep sa foloseasca cosmopayment

Mie mi a venit azi dupa 6 zile de cand am aplicat pt el, inca nu am scos dar maine vreau sa fac o cerere de plata zilnica de la cb sa vad cum functioneaza
Scrie răspuns