Hazel;11782 wrote: Merci, amy, eu nu il mai stresez ca daca nu i-am adresat un milion de intrebari, okay, mercic, o sa l comand la adresa de e verificata, ai idee daca am balanta 0, pot solicita cardul?merci
din cate am vazut o domnisoara de aici a solicitat cardul si balanta ei a fost -47 dolari. nu stiu daca se poate sau nu, doar zic.
Paxum Card
-
cosmicfox666
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
cosmicfox666;11786 wrote: N-am avut chef sa fac cerere de card acum vreo 3 ore si acum cand intru imi scrie Apply for Card (cooming soon)
Si la voi e la fel?
si la mine la fel:)))))))))))))))probabil ca dupa ce actualizezi balanta, ar trebui sa reapara, cred:)))))
Si la voi e la fel?
si la mine la fel:)))))))))))))))probabil ca dupa ce actualizezi balanta, ar trebui sa reapara, cred:)))))
-
cosmicfox666
Hazel;11789 wrote: si la mine la fel:)))))))))))))))probabil ca dupa ce actualizezi balanta, ar trebui sa reapara, cred:)))))
l-am intrebat pe octav, CEO-ul de la Paxum. E roman de-al nostru, foarte prompt. Saracul, cred ca e bombardat de mailuri.
O sa scriu aici raspunul lui cand il primesc
Am primit raspuns de la baiat
"maine dam drumul dinou ca a fost volum prea mare sa imprimam cele venite din pacate trebuie sa temporizam
"
l-am intrebat pe octav, CEO-ul de la Paxum. E roman de-al nostru, foarte prompt. Saracul, cred ca e bombardat de mailuri.
O sa scriu aici raspunul lui cand il primesc
Am primit raspuns de la baiat
"maine dam drumul dinou ca a fost volum prea mare sa imprimam cele venite din pacate trebuie sa temporizam
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
pysyadina;11847 wrote: Bună ziua,am trimis și eu datele la paxum de 2 saptamini și nici pina acum nu am primit nici un răspuns de la ei,aveți idee mai durează mult?
dacai fi citit topicul asta aflai singura ca noi sm dat mail la octav@paxum.com sau chris@paxum.com o sa ajunga topicul asta la 100 de pagini cu aceeiasi intrebare
dacai fi citit topicul asta aflai singura ca noi sm dat mail la octav@paxum.com sau chris@paxum.com o sa ajunga topicul asta la 100 de pagini cu aceeiasi intrebare