Paxum Card
SunshineGirl;11723 wrote: Ma gandesc sa mai astept putin, poate devine disponibila si varianta Express la Shipping Method 
sigur intre timp poti sa dai un mail la chaturbate sa iti cer CUPON pentru card paxum ca sa nu platest nimic pentru transport
sigur intre timp poti sa dai un mail la chaturbate sa iti cer CUPON pentru card paxum ca sa nu platest nimic pentru transport
We only have what we Give
ralucka;11724 wrote: Your current verification level does not allow you to perform this action. Please contact Customer Support for more details. imi apare asa , dar precizez ca am pe cont 0 dolari ..
poat de asta ca ai 0 dolari in cont
poat de asta ca ai 0 dolari in cont
ralucka;11731 wrote: da asta stiu nu m-am exprimat eu bine , pana acum aveau choice bank pt cardurile mastercard , acum e doar paxum bank si atat ? adica cardurile sunt emise de paxumbank ?
asa din ce am inteles este emise de la paxum bank oricum va recomand sa nu lasat niciun RON in niciun cont online ca totul e fantoma
asa din ce am inteles este emise de la paxum bank oricum va recomand sa nu lasat niciun RON in niciun cont online ca totul e fantoma
-
cosmicfox666
va ajut eu in photoshop contra cost, pm :*
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord