PFA-Acte in regula

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alexys94

Buna ..ma ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri?? De cand cu problema asta cu firstchoicepay ma doare capul , numai stiu cum sa fac sa imi scot banii dupa site-uri, dar fara sa am vreo problema..Am tot inteles ca Anaf-ul sunt cam pusi pe modele ... si de asta as vrea sa imi fac un Pfa , sa fiu in regula cu tot..aveti idee cum se procedeaza? Unde trebuie sa merg ? Ce acte sa depun??? Si cat la suta din bani ar trebuii sa dau la stat?
No avatar
AC007

Verifica mesageria
No avatar
jules28

SI eu sunt interesata de acest subiect.Ce trebuie facut?De unde incepi?
Multumesc frumos!
No avatar
Alexys94

Astept si eu un raspuns mai concret ... cineva mi-a scris in privat ca ar costa undeva la 25 de mil..destul de mult parerea mea... E si nasoala treaba oricum , am tot auzit ca ar fi pusi Anaf-ul pe noi..de asta imi este teama sa imi scot banii prin paxum in contul romanesc :(
No avatar
AC007

Duce cam 2100 lei din cauza faptului că nu ai sediu social.. 1900 sediu + înființare + 200 împuternicirea si specimenul de semnătură + 150 lei lunar contabilitatea..
No avatar
cosmicfox666

banca nu raporteaza nici o suma mai mica de 15.000 de euro. am vorbit cu o domnisoara draguta de la banca, i-am spus ce si cum si mi-a spus sa stau linistit, fara girja de taxe sau alte mizerii
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
arabu1988

cosmicfox666;11597 wrote: banca nu raporteaza nici o suma mai mica de 15.000 de euro. am vorbit cu o domnisoara draguta de la banca, i-am spus ce si cum si mi-a spus sa stau linistit, fara girja de taxe sau alte mizerii

15.000 de euro pe ani ?
We only have what we Give
ralucka

15.000 pe luna saau pe an ?
Nord

Alexys94;11497 wrote: Buna ..ma ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri?? De cand cu problema asta cu firstchoicepay ma doare capul , numai stiu cum sa fac sa imi scot banii dupa site-uri, dar fara sa am vreo problema..Am tot inteles ca Anaf-ul sunt cam pusi pe modele ... si de asta as vrea sa imi fac un Pfa , sa fiu in regula cu tot..aveti idee cum se procedeaza? Unde trebuie sa merg ? Ce acte sa depun??? Si cat la suta din bani ar trebuii sa dau la stat?

Sunt firme care infinteaza PFA-uri cu 300 de lei online cauta o sa gasesti, plus cateva taxe mici care o sa trebuiasca sa le platesti! Anaf-ul nu e pus pe nimeni totul este sa-ti platesti taxele! Ca si PFA o sa trebuiasca sa depui o singura declaratie la inceputul anului viitor si o sa platesti 10% impozit pe venit iar daca depasesti pragul de 22800 lei venit anual atunci o sa mai platesti inca 665 de lei lunar reprezentand contributiiile la pensie si sanatate!
Live Cams | Live Sex |
Nord

cosmicfox666;11597 wrote: banca nu raporteaza nici o suma mai mica de 15.000 de euro. am vorbit cu o domnisoara draguta de la banca, i-am spus ce si cum si mi-a spus sa stau linistit, fara girja de taxe sau alte mizerii

Din pacate legea spune altceva , legea spune ca orice suma mai mare de 5000 de euro trebuie declarata automat de banca la anaf la fel deschiderea oricarui cont! Iar un nou proiect de lege care este in camera deputatiilor obliga banca sa declare orice suma mai mare de 1000 de euro primita din strainatate iar persoana ce trimite va trebuii sa justifice suma la fel si cel ce primeste! Trazanctiile bancare sunt urmarite de mult si ar trebuii sa fii idiot sa te ascunzi cu banii in banca! Mai nou astia stiu si cati bani avem sub saltea!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns