Buna tuturor!
Am cateva intrebari si sper sa ma puteti ajuta:)
Eu am mai facut videochat acum cativa ani (la un fel de studio) am renuntat pt ca am ramas insarcinata.... acum as vrea sa ma apuc din nou, mie mi-a placut la nebubie sincer si nu prea ma vad facand altceva(am facut pe mfc) :)))
Acum timpul meu fiind mai limitat as vrea sa fac de acasa.
M-am gadit sa fac si singura si cu partenerul meu,depinde ce merge.
Acum vine intrebarea:
Ce fel de card imi trebuie, ce fel de site-uri imi recomandati, ce fel de camera?
Avem conditii optime,camera noastra arata bine (cel putin in comparatie cu cea in care am lucrat in trecut)... multumesc mult!
Videochat acasa
-
cosmicfox666
ai tot ce-ti trebuie pe forum, cauta si vei afla
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
Alona007;11593 wrote: Buna tuturor!
Eu am mai facut videochat acum cativa ani (la un fel de studio) am renuntat pt ca am ramas insarcinata.... acum as vrea sa ma apuc din nou, mie mi-a placut la nebubie sincer si nu prea ma vad facand altceva(am facut pe mfc)
))
Acum vine intrebarea:
Ce fel de card imi trebuie, ce fel de site-uri imi recomandati, ce fel de camera?
Avem conditii optime,camera noastra arata bine (cel putin in comparatie cu cea in care am lucrat in trecut)... multumesc mult!
buna
pentru plata sunt mai multe metode acum
PAXUM-EPAYMENTS-COMSOPAYMENT
Singura mai bine pentru indragostit la cuplu in general munca multa banii putin doar daca ai noroc sa fac banii
iti recomand Chaturbate si poate iti recomanda alti altceva dar eu stiu cel mai bine in chaturbate
Camera iti recomand Logitech brio 4k sau ceva mai ieftien logitech c920 depende cum vrei
despre camera ta cel mai bine sa incerc sa fii cat de mult sa poate de simplu adica nu ca la studio
sa ai succes
Eu am mai facut videochat acum cativa ani (la un fel de studio) am renuntat pt ca am ramas insarcinata.... acum as vrea sa ma apuc din nou, mie mi-a placut la nebubie sincer si nu prea ma vad facand altceva(am facut pe mfc)
Acum vine intrebarea:
buna
pentru plata sunt mai multe metode acum
PAXUM-EPAYMENTS-COMSOPAYMENT
Singura mai bine pentru indragostit la cuplu in general munca multa banii putin doar daca ai noroc sa fac banii
iti recomand Chaturbate si poate iti recomanda alti altceva dar eu stiu cel mai bine in chaturbate
Camera iti recomand Logitech brio 4k sau ceva mai ieftien logitech c920 depende cum vrei
despre camera ta cel mai bine sa incerc sa fii cat de mult sa poate de simplu adica nu ca la studio
sa ai succes
We only have what we Give
Alona007;11670 wrote: Am un cont in RON deci am rezolvat o problema
in cat timp intra banii ?
din moment ce fac hotrere sa ai banii pe care il ai facut in 4 zile maxim eu vorbesc doar de CHATURBATE in alta situr nu am multe informatie
din moment ce fac hotrere sa ai banii pe care il ai facut in 4 zile maxim eu vorbesc doar de CHATURBATE in alta situr nu am multe informatie
We only have what we Give