cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
evie19

Super, mersi de raspuns
No avatar
Hazel

Chillyourheart;11513 wrote: mie azi doar ce mi-a ajuns si cardul de la cosmopay :) foarte seriosi oamenii.

super, unde l-ai solicitat?
No avatar
wetladyjoy

Chillyourheart;11513 wrote: mie azi doar ce mi-a ajuns si cardul de la cosmopay :) foarte seriosi oamenii.

Cand ti au fost aprobate doc., in ce data, ca si eu am primit mail de la ei ca sunt ok doc in data de 18.04?ms
No avatar
cosmicfox666

mie inca nu mi-au activat... stau de cateva zile bune. am trimis vreo 3 tickete. nu raspunde nimeni... daaaar, mi-au activat la paxum..
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
No avatar
Hazel

catre ce localitate din tara ai primit cardul si in cat timp?ne poti spune, merci!
No avatar
danadany

In cat timp ti-a ajuns cardul?Mie doar ce mi-au aprobat contul
No avatar
Eu0802

Hei

wetladyjoy;10532 wrote: eu mi-am facut cont am trimis id si o factura de utilitati, acum trebuie sa primesc raspuns de la ei pt validare ca sa mi se trimita cardul de plastic sau il solicit eu?multumesc

La mine a fost destul de rapida verificarea,imi apar datele de pe cardul ce urmeaza sa vină in contul de la cosm.
Adica a fost un cont creat mai mult de curiozitate :))pt ca m am plictisit sa astept de la paxum...
Oricum,nu toate site urile folosesc aceaste metoda..spre ex imlive(nu ca as lucra prea mult pe el,dar nah la perioada tot mai iau 3-400de acolo).
No avatar
Tzg

Mi-a ajuns azi cardul de la cosmopayment
Si inca la kyc documents tot nu l-a validat

You have insufficient funds to cover the activation fee of 12.95USD
Plastic Card Activation

cred ca o sa mearga validat si activat dupa prima incasare . am dat deja out la 30 $ sa il activez si sa vedem cu merge..
Oldshadow

am inteles pe mai multe grupuri ca sunt cateva situri fantoma la cosmos acum nu stiu ce sa zic dar sigur cu problema asta cineva va face cv
No avatar
evie19

Mie mi se pare cam ciudatel cosmo payment, nu prea am incredere in el, mi-am facut totusi cont just in case, dar eu as recomanda sa asteptati cardurile de la paxum mai ales ca acum le-au printat pe alea noi.
Scrie răspuns