Pentru validare cont paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
ccmost

Trimiteti un email de pe adresa folosita pentru crearea contului paxum lui octav@paxum.com . Am asteptat 12 zile pana sa dau de omul asta si dupa ce mi-am confirmat adresa de mail contul a fost verificat in cateva ore . Good luck
No avatar
Greta

Buna! Adica ai cerut in email activarea? In romana?(numele pare romanesc)
No avatar
amyyyy

da 2 minutw si e gata contul...cu confirmare in e-mail de la site.ul paxum...nu e vrajala
ccmost

Greta;11492 wrote: Buna! Adica ai cerut in email activarea? In romana?(numele pare romanesc)

Da , nu trebuie sa trimiti niciun document , doar sa specifici adressa de mail cu care te-ai inregistrat la paxum . Vei primi mail oficial de la pxum pt confirmare iar octav the poate ajuta pe viitor daca ai si alte intrebari . Good luck
No avatar
Greta

Merci mult de tot! Facut cum ai zis,verificat.
>:D<
Oldshadow

Acum am trimis si eu sper sa il activeze am deja 15 zile de cand astept multumim
No avatar
AnaMaria1

Aveti idee de ce dureaza atat de mult pana se verifica contul paxum?, am facut cont acum 3 saptamani si nici pana acum nu am primit nimic de la ei...
Scrie răspuns