Durata Wire Cont Romania

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Figi

Myke_anne;11443 wrote: Am primit de la Chaturbate pe Wire la un curs destul de bun 3.7 dar a durat 8 zile in total .
E o veste buna !! Oare de acum atat o sa dureze la fiecare perioada sa primim banii?
La ce banca ai cont? Ms
No avatar
mishaaa27

Ce comision au oprit ? :d
No avatar
Kitten

Myke_anne;11443 wrote: Am primit de la Chaturbate pe Wire la un curs destul de bun 3.7 dar a durat 8 zile in total .
La ce banca ai contul ? Si pe mine ma interesează asta sa imi scot bănuții de pe cb cu wire
No avatar
NewMe

Contact Paxum

Buna!
Din experienta mea va spun ca pentru Paxum daca vreti sa aflati informatii referitoare la platforma lor puteti da e-mail lui chris@paxum.com . Nu stiu daca va poate lamuri in legatura cu conturile voastre dar puteti incerca. Raspunde foarte repede la e-mailuri si m-a ajutat de fiecare data cand am intrebat ceva.
Eu l-am gasit pe twitter sub numele de @PaxumChris
No avatar
Figi

Mai e cineva care a primit banii de la cb prin wire? Ms
No avatar
amyyyy

de luni dau msg CB despre plata pe wire....nici un rasp si e.mail si direct din site...nmk nmk nmk nici un raspuns
No avatar
wetladyjoy

amyyyy;11647 wrote: de luni dau msg CB despre plata pe wire....nici un rasp si e.mail si direct din site...nmk nmk nmk nici un raspuns
si eu la fel, am in wire 500 trimiti pe 18 pe cont de ron, care nu o sa intre ca am vb la banca si pe 23 inca 500 pe cont usd la banca, dar ieri s au trezit sa imi mai ceara doc pt wire, asa ca le am trimis mail sa anuleze toate tranzactiile prin wire si sa imi puna tok in cont ca sa ii convertesc sa ii trimit pe paxum...nimic nici un raspuns
No avatar
Figi

Fetelor , tocmai am primit banii de la cb prin wire! Aveti rabdare , o sa primiti si voi! Mult succes. Acum intrebarea e la fiecare perioada atat va trebui sa asteptam?
ralucka

fratilor , astia de la MFC isi bat joc de noi
No avatar
Figi

ralucka;11662 wrote: fratilor , astia de la MFC isi bat joc de noi

Ai dreptate , dar fara stres ca primesti! Presupun ca a fost schimbarea asta de la first choice la paxum. Sa speram ca nu mai intampinam probleme de genul de acum!
Scrie răspuns