Alessia_one;11404 wrote: Cum ti-a fost verificat contul prin wire? Ai primit un mail de la CB sau ceva?
Eu am cerut plata pe 23 apr. Am sunta la banca raiffensen si mi-au spus ca se face automat conbersi usd ron...
Deci le am trimis un mail si mi au spus ca wire ul a fost trimis pe 19 si am cerur plata de pe 15, si ca sa mi fie acceptat wire ul doar ca printr ul transfer bancar normal , dar important e ca buletinul si contul sa fie pe acelasi nume. Dar oricum daca tu ai transferat tok pe 23 aprilie , plata se ia in calcul dupa a doua perioada a lunii. Sper ca ti am fost de ajutor , ca eu oricum nu mai inteleg nimic ce se intampla, eu atat vreau sa stiu daca este vreo persoana care si a primit banii pana acum.
Durata Wire Cont Romania
-
Alessia_one
Eu am dat pe 23 apr convert la tok si am cerut plata pe dayly payment...si mia luat si acel comision de 4$ plus 49.98$ pt wire... deci ar trbuie sa ii primesc in 5-7 zile lucratoare dupa cum spun ei.. dracu sa ii ia pe toti...sa ne primim banii frate... stam su.ne chinuim cu toti ciudatii zi de zi si nici macar banii nu ii primim la timp... da-o draq de treaba
Mi s a aprobat paxum
Hazel;10963 wrote: DE 7 zile astept si eu verificare si aprobarea contului, daca primesti vreun mail, ma anunti si pe mine, te rog?
Buna ! Mi s a aprobat astazi paxum , dupa vreo 10 zile de asteptare , cu scuze ca sunt ff aglomerati. Le am trimis mail daca pot atasa un card in euro la contul lor , inca nu mi au rasp . Astept de 1 sapt banii prin euro wire trasfer si ... nimic ...
cred ca sunt aglomerati .. incerc sa fiu optimista. Am cont in euro la bcr si lucrez pe cam4.
Hazel;10963 wrote: DE 7 zile astept si eu verificare si aprobarea contului, daca primesti vreun mail, ma anunti si pe mine, te rog?
Buna ! Mi s a aprobat astazi paxum , dupa vreo 10 zile de asteptare , cu scuze ca sunt ff aglomerati. Le am trimis mail daca pot atasa un card in euro la contul lor , inca nu mi au rasp . Astept de 1 sapt banii prin euro wire trasfer si ... nimic ...
mishaaa27;11418 wrote: Buna ! Mi s a aprobat astazi paxum , dupa vreo 10 zile de asteptare , cu scuze ca sunt ff aglomerati. Le am trimis mail daca pot atasa un card in euro la contul lor , inca nu mi au rasp . Astept de 1 sapt banii prin euro wire trasfer si ... nimic ...
cred ca sunt aglomerati .. incerc sa fiu optimista. Am cont in euro la bcr si lucrez pe cam4.
Am primit eu prin Euro Wire de pe Cam4 si a durat cat au zis, 5 zile lucratoare dupa ce au aprobat transferul. Eu am cont in lei, deci ar trebui sa primesti in curand, n am platit comision si merg pe varianta Wire cu Cam4.
Am primit eu prin Euro Wire de pe Cam4 si a durat cat au zis, 5 zile lucratoare dupa ce au aprobat transferul. Eu am cont in lei, deci ar trebui sa primesti in curand, n am platit comision si merg pe varianta Wire cu Cam4.