PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
Pe bune?vrei sa spui ca aia nu rezolva cererile in ordinea in care le au primit,si ca daca dai un mail unei adrese in care apare nm institutiei,s a rezolvat in 2 sec?chiar asa prosti ne credeti?mie mi miroase a vrajeala ieftina?de ce?pt ca un it.st profesionist poate face multe cu adrs ta de mail...imi miroase a frauda!asa ca nu mai puneti botul la vrajelile astea,si lucrati strict cu datele pe care paxumul le ofera pe site ul lor oficial.
knezia;11379 wrote: Amyyyy, tu cand i-ai dat mail? Mai era cineva care spunea sa dam mail la chris@paxum.com ca se verifica repede. Eu i-am dat ieri but still nothing happend. Eu am contul din 11.04 si inca nu e verificat.
aseara am dat si am si verificat tot aseara
aseara am dat si am si verificat tot aseara
-
Alessia_one
buna. cosmo pay astia sunt tare ciudati. eu incercat sa fac cont, am adaugat toate datele si cand dau finish imi apare "no page found"...mi se pare aiurea.... plus ca gasesc pagina lor foarte greu...imi de multe ori eroare...
-
Alessia_one
m4t31;11398 wrote: Din ce vad multa lume s-a mutat pe ePayments, care functioneaza si ca o banca normala si ofera posibilitate unui cont IBAN, deci se pot primi bani si prin transfer bancar acolo. Care sunt experientele voastre cu ePayments?
functioneaza epayments pe cb?
functioneaza epayments pe cb?
Penguin;11403 wrote: Pe bune?vrei sa spui ca aia nu rezolva cererile in ordinea in care le au primit,si ca daca dai un mail unei adrese in care apare nm institutiei,s a rezolvat in 2 sec?chiar asa prosti ne credeti?mie mi miroase a vrajeala ieftina?de ce?pt ca un it.st profesionist poate face multe cu adrs ta de mail...imi miroase a frauda!asa ca nu mai puneti botul la vrajelile astea,si lucrati strict cu datele pe care paxumul le ofera pe site ul lor oficial.
Asteptam de 12 zile verificarea , iar sambata nu am mai rezistat si am intrat pe pagina lor fb si am dat un messaj iar spre surprinderea mi s-a raspuns cu cererea de a-mi confirma mailul . Sambata dimineata la ora 4 am vorbit pana la 12 aveam contul activ si da de la octav@paxum.com . E treaba ta daca vrei sa astepti , eu mi-am facut cont aici tocmai pentru a transmite informatia si a ajuta .
Asteptam de 12 zile verificarea , iar sambata nu am mai rezistat si am intrat pe pagina lor fb si am dat un messaj iar spre surprinderea mi s-a raspuns cu cererea de a-mi confirma mailul . Sambata dimineata la ora 4 am vorbit pana la 12 aveam contul activ si da de la octav@paxum.com . E treaba ta daca vrei sa astepti , eu mi-am facut cont aici tocmai pentru a transmite informatia si a ajuta .