Durata Wire Cont Romania

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Figi

amyyyy;11298 wrote: de cand astepti plata, ce site si la ce banca?ms
De la cb prin pirraeus
No avatar
Figi

Figi;11387 wrote: De la cb prin pirraeus
Si plata o astept de pe 15 de cand am transferat tok
No avatar
Figi

Inca o intrebare , sa inteleg ca nimeni , dar chiar nimeni nu a primit banii? Nici macar o plata?
No avatar
Figi

Vicious;11320 wrote: Stiu, eu am strans bani pt ca urmeaza sa plec din tara cateva zile si am zis ca innebunesc si ca am pierdut banii :)) dar pare ca se rezolva, e doar o treaba de timp. Cel mai bine e sa astepti sa se verifice Paxum ul si cred ca e cea mai buna metoda pt CB, cea mai rapida. Vad ca la Wire la CB e haos total. Eu nu vreau sa mai am de-a face cu support ul, de la Paxum sigur nu primesti raspuns...

Dar tu ai reusit sa iei legatura cu paxum? Sau contul ti a fost verificat? Mie nici acum nu mi a fost verificat , de atatea zile , banii i ai primit?
No avatar
Vicious

Figi;11390 wrote: Dar tu ai reusit sa iei legatura cu paxum? Sau contul ti a fost verificat? Mie nici acum nu mi a fost verificat , de atatea zile , banii i ai primit?
Da, am reusit si prin Paxum si prin Wire. Contul de Paxum mi a fost verificat dupa 9 zile.
No avatar
Figi

Prin wire mi a fost verificat contul ieri, dar am primit mesaj de la cb ca plata a fost trimisa de pe data de 19, nu mai inteleg nimic , banii tu i ai primit?
No avatar
Figi

Vicious;11391 wrote: Da, am reusit si prin Paxum si prin Wire. Contul de Paxum mi a fost verificat dupa 9 zile.

Prin wire mi a fost verificT contul ieri, la paxum nimic, dar totusi de la cb mi au spus ca plata a fost trimisa de pe 19 , nu am primit nimic.. banutii i ai primit tu?
No avatar
Vicious

Figi;11394 wrote: Prin wire mi a fost verificT contul ieri, la paxum nimic, dar totusi de la cb mi au spus ca plata a fost trimisa de pe 19 , nu am primit nimic.. banutii i ai primit tu?

Da, dar eu am primit Wire de la Cam4 si nici n am platit comision...
No avatar
Alessia_one

Cum ti-a fost verificat contul prin wire? Ai primit un mail de la CB sau ceva?
Eu am cerut plata pe 23 apr. Am sunta la banca raiffensen si mi-au spus ca se face automat conbersi usd ron...
No avatar
Alessia_one

A primit cineva banii de la CB prin wire transfer? Eu am cerut plata pe 23 si scria ceva de genu ca va fi procesata intre 5-7 zile lucratoare... plata nu a fost inca trimisa de cb ca am verificat la daily payment... daca primeste cinve plata sa ne spuneti. Mersi mult
Scrie răspuns