ChaturbateWirePasaport
Tot citesc ca chaturbate trimite mail-uri celor care doresc platile prin wire, ca vor ca si document pasaportul si alt agreement, sa inteleg ca asta doar daca nu corespunde titularul contului unde se doreste transferul prin Wire sau si celor care sunt titulari pe contul de usd si doresc sa isi primeasca banii, adica modelelor cu acelasi nume legal pe contul de pe site cat si contul deschis la banca, oare se implementeaza asta pentru toate metodele de plata, atat paxum, cat si cosmpayment, ca va fi necesar reinoirea agreementului si ca si document, pasaportul?Multumesc, astept experientele voastre, ca efectiv, mi se pare un haos total, deja!
am wire fara paxum sau altceva...sunt titular cont CB card cont in $..absolut tot pe numele meu...si din cate vad se cam cere pasaport prin wire....acum am contul activ la paxum si o sa cer sa mi se bage banii in noua metoda adica paxum sper sa mearga sa primesc banii inapoi pe CB si dupaia pe paxum..sper
amyyyy;11364 wrote: am wire fara paxum sau altceva...sunt titular cont CB card cont in $..absolut tot pe numele meu...si din cate vad se cam cere pasaport prin wire....acum am contul activ la paxum si o sa cer sa mi se bage banii in noua metoda adica paxum sper sa mearga sa primesc banii inapoi pe CB si dupaia pe paxum..sper
Imi inchipui, intelegeam sa se recurga la pasaport fiind alt titular, dar asa nu pricep ce e in capul lor, sper sa iti mearga, eu azi am adaugat contul de paxum la ei, am facut un daily payout, te tin la curent, daca mi se cer documente in plus sau merge struna cum ar trebui, merci de raspuns!
Imi inchipui, intelegeam sa se recurga la pasaport fiind alt titular, dar asa nu pricep ce e in capul lor, sper sa iti mearga, eu azi am adaugat contul de paxum la ei, am facut un daily payout, te tin la curent, daca mi se cer documente in plus sau merge struna cum ar trebui, merci de raspuns!
-
wetladyjoy
tu ai cerut plati prin wire si ti au cerut mai multe documente?asa am patit si eu am cerut 2 plati prin wire de cate 500 dolari si acum leam scris ca vreau paxum...acum sa vad cand se intorc banii inapoi in contul de cb.tie ti au intrat inapoi ca sa ii poti duce spre paxum?