Durata Wire Cont Romania

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
amyyyy

Vicious;11292 wrote: Revin cu un update nesperat: mi-au intrat banii prin Wire de la Cam4 si pot spune ca n-am avut comision nici la site, nici la banca, contul avandu-l la ING.

direct wire sau prin paxum? de cand asteptai banutii?
No avatar
Figi

amyyyy;11294 wrote: direct wire sau prin paxum? de cand asteptai banutii?

Eu nici acum nu am primit nimic! Nu mai zic in ce stres stau, niste idioti nu le pasa deloc de noi, noi cele care le aducem “painea”
No avatar
amyyyy

Figi;11296 wrote: Eu nici acum nu am primit nimic! Nu mai zic in ce stres stau, niste idioti nu le pasa deloc de noi, noi cele care le aducem “painea”

de cand astepti plata, ce site si la ce banca?ms
arabu1988

amyyyy;11279 wrote: cum sti ca ai banii in cont prin wire de la CB ...primesti e.mail ceva sau tre sa verici cardu mereu

asta a fost respond chaturbate pentru cineva care a facut transfer prin wire

ai primit ceva mail de la chaturbate ?

Please check your email for a note from Support@Chaturbate.com Support is currently waiting for your response so we can give all the wire information to the bank and then it will be processed. It will take approximately 7 business days to complete the transaction to your account, once you provide the information.
We only have what we Give
No avatar
amyyyy

arabu1988;11305 wrote: asta a fost respond chaturbate pentru cineva care a facut transfer prin wire

ai primit ceva mail de la chaturbate ?

Please check your email for a note from Support@Chaturbate.com Support is currently waiting for your response so we can give all the wire information to the bank and then it will be processed. It will take approximately 7 business days to complete the transaction to your account, once you provide the information.

nu am primit nici un email de la CB am bagat metoda de plata am dat plata zilnica prin metoda nou bagata cu iban plm tot valabil si ok...si acum astept..cat nush
arabu1988

amyyyy;11308 wrote: nu am primit nici un email de la CB am bagat metoda de plata am dat plata zilnica prin metoda nou bagata cu iban plm tot valabil si ok...si acum astept..cat nush

daca au trecut 7 zile lucratoare dai un mail la support daca nu astapeta si dupa 7 zile dai mail la support
We only have what we Give
No avatar
amyyyy

arabu1988;11309 wrote: daca au trecut 7 zile lucratoare dai un mail la support daca nu astapeta si dupa 7 zile dai mail la support

am 2 plati una maricica de vineri si una de azi mai mica sub 1000 cea de azi...dar parca nu mai am rabdare k zicea ceva de 1-3 zile lucratoare
No avatar
Vicious

amyyyy;11294 wrote: direct wire sau prin paxum? de cand asteptai banutii?

Prin Wire direct de pe site, nu prin Paxum. Fata de ce comisioane s-au tot vehiculat, mi se pare super, am asteptat in total 8-9 zile, din care 5 zile lucratoare dupa ce mi-a fost aprobat transferul pe site.
No avatar
Vicious

Figi;11296 wrote: Eu nici acum nu am primit nimic! Nu mai zic in ce stres stau, niste idioti nu le pasa deloc de noi, noi cele care le aducem “painea”

Stiu, eu am strans bani pt ca urmeaza sa plec din tara cateva zile si am zis ca innebunesc si ca am pierdut banii :)) dar pare ca se rezolva, e doar o treaba de timp. Cel mai bine e sa astepti sa se verifice Paxum ul si cred ca e cea mai buna metoda pt CB, cea mai rapida. Vad ca la Wire la CB e haos total. Eu nu vreau sa mai am de-a face cu support ul, de la Paxum sigur nu primesti raspuns...
ralucka

DECI pe twitter sunt o gramada de modele care zic ca nu au fost platite de catre MFC . cele mai multe sunt din uk , germania , romania.
Problema este ca o fata a zis ca pe wire data scrie 20 , deci mfc a mintit desi pe profil la payment scrie ca e trimis wire-ul pe data de 16. au intarziat cu platite si nu au anuntat nimic ! superrrrrr
Scrie răspuns