joecutee;11293 wrote: Salut, azi mi au sosit si mie bani pe paxum, am optat pentru optiunea external card. dar nu pot trimite bani, de ce?
ai eroare 108 ?
Transfer Paxum -Wire transfer sau External Card?
Alexys94;11230 wrote: Daa..din fericire contul meu este verificat si aprobat de vreo saptamana .. insa nu pot aplica pentru cardul de la ei imi scrie sus la "apply card (soon) ... de asta am si ales sa trimit pe cardul meu romanesc , desi risc si cu anaf-ul , dar nu am ce face ..am nevoie de bani neaparat 
Buna! pe ce card ai reusit sa-ti retragi banii? Tot Visa?
Buna! pe ce card ai reusit sa-ti retragi banii? Tot Visa?
-
wetladyjoy
buna seara.in sfarsit contul verificat si totul ok, cu inregistrare de pe data de 13.04.
am o mare rugaminte...am fonduri disponibile si un cont la bt in usd, cum sa procedez sa ii transfer in contul bt prin WITHDRAW founds to external credit card, prin withdraw funds by wire transfer sau withdraw funds by EFT TRANSFER?va multumesc mult
am o mare rugaminte...am fonduri disponibile si un cont la bt in usd, cum sa procedez sa ii transfer in contul bt prin WITHDRAW founds to external credit card, prin withdraw funds by wire transfer sau withdraw funds by EFT TRANSFER?va multumesc mult
wetladyjoy;11327 wrote: buna seara.in sfarsit contul verificat si totul ok, cu inregistrare de pe data de 13.04.
mi s.a verificat contul paxum in sfarsit, dar e ok la foto buletin dar vad k la adresa e inca in asteptare...a.ti mai patit asa? pot sa transfer bani in cont de ro daca adresa e inca in pending dar contul apare verificat activ si cu e.mail dat de ei ..cont verificat si sa ma bucur de tranzactii bla bla...
mi s.a verificat contul paxum in sfarsit, dar e ok la foto buletin dar vad k la adresa e inca in asteptare...a.ti mai patit asa? pot sa transfer bani in cont de ro daca adresa e inca in pending dar contul apare verificat activ si cu e.mail dat de ei ..cont verificat si sa ma bucur de tranzactii bla bla...