Durata Wire Cont Romania

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
amyyyy

Justinbleu;11235 wrote: Pașaport sau doua acte de identificare(buletin, permis etc asta cred, nu știu sigur) eu am si pașaport dar cu “performer agreement for the payable to name uploaded to“ asta nu înțeleg..

posibil ca e dovada de adresa sau de cont...extras de cont ceva..."contract de performant pentru plătibil la numele încărcat la"
ralucka

da -le email la cb , daca si cb e la fel ca mfc la raspunsuri . e clar ... pe astia ii doare in cur de modele
No avatar
surek

pai si cand dati la age verification acolo unde va pune sa uploadati documentele nu va apare submitted?
No avatar
Crisucriss12

Buna! Revin cu noi informatii: asa am prit si eu mail cu "
- A performer agreement for the payable to name uploaded to https://chaturbate.com/accounts/age_verification/“ , am trims inapoi mail pt mai multe detalii dar nu mi-a raspuns nimeni, apoi am intrat pe acest link si mi-a aparut sa completez numele si data nasterii. Dupa aceea o sa va apara un document in care trebuie sa semnati ca sunteti de acord cu metoda de plata wire si sa acceptati terminii. Am semnat si acum am primit mail ca o sa primesc banii in 3-5 zile lucratoare. Sper ca va ajuta aceasta informatie . Iar la pasaport pe chaturbate scrie ca accepta si permisul de conducere in locul lui
No avatar
amyyyy

Crisucriss12;11245 wrote: Buna! Revin cu noi informatii: asa am prit si eu mail cu "
- A performer agreement for the payable to name uploaded to https://chaturbate.com/accounts/age_verification/“ , am trims inapoi mail pt mai multe detalii dar nu mi-a raspuns nimeni, apoi am intrat pe acest link si mi-a aparut sa completez numele si data nasterii. Dupa aceea o sa va apara un document in care trebuie sa semnati ca sunteti de acord cu metoda de plata wire si sa acceptati terminii. Am semnat si acum am primit mail ca o sa primesc banii in 3-5 zile lucratoare. Sper ca va ajuta aceasta informatie . Iar la pasaport pe chaturbate scrie ca accepta si permisul de conducere in locul lui

am dat si eu prin wire..nu am primit e.mail nmk dar unde updatez preventiv....k eu am pus pt verificare cont buletin si ma astpet sa primesc si eu e.mail...dar daca nu am pasaport si nici permis ce dracu pun...buletinul din nou si extrasul de cont cu adresa si nunele meu ca altceva nu am
No avatar
alicia

eu am primit azi bani prin wire de la mfc ...am cont la ing
No avatar
Hazel

alicia;11253 wrote: eu am primit azi bani prin wire de la mfc ...am cont la ing

De pe data de 16, presupun cand s-au facut platile de la ei, nu, contul il ai in usd sau lei, stiu ca ing face conversia, dar eram curioasa!Merci!
ralucka

hazel tu ai primit banii de pe mfc ?
No avatar
alicia

Hazel;11254 wrote: De pe data de 16, presupun cand s-au facut platile de la ei, nu, contul il ai in usd sau lei, stiu ca ing face conversia, dar eram curioasa!Merci!

il am in lei...conversia o fac ei automat
No avatar
Hazel

ralucka;11255 wrote: hazel tu ai primit banii de pe mfc ?

Nope, n-am primit nimic!
Scrie răspuns