Transfer Paxum -Wire transfer sau External Card?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alexys94

Buna ..imi poate spune si mie cineva va rog care modalitate de plata este mai buna??? AM cont de paxum si nu pot aplica inca pentru cardul paxum de la ei , asa ca am nevoie de banuti si azi am facut un transfer din contul Paxum catre Whitdraw Funds to External Credit Card , aveam 51 de dolari si mi-au fost retrasi de catre Paxum 7 $ din ei adica sau transferat decate 44$ , mi se pare enorm pentru o tranzactie atat de mica sa mi se ia un fee atat de mare... imi puteti spune va rog care modalitate este mai buna??? Aveti idee prin "Withdraw Fund by Wire Transfer" fee este mai mic??... daca la 51 $ mi-au luat atat la 1000 $ nu vreau sa imi imaginez cat de mult imi vor lua ....
No avatar
wetladyjoy

Alexys94;11216 wrote: Buna ..imi poate spune si mie cineva va rog care modalitate de plata este mai buna??? AM cont de paxum si nu pot aplica inca pentru cardul paxum de la ei , asa ca am nevoie de banuti si azi am facut un transfer din contul Paxum catre Whitdraw Funds to External Credit Card , aveam 51 de dolari si mi-au fost retrasi de catre Paxum 7 $ din ei adica sau transferat decate 44$ , mi se pare enorm pentru o tranzactie atat de mica sa mi se ia un fee atat de mare... imi puteti spune va rog care modalitate este mai buna??? Aveti idee prin "Withdraw Fund by Wire Transfer" fee este mai mic??... daca la 51 $ mi-au luat atat la 1000 $ nu vreau sa imi imaginez cat de mult imi vor lua ....
ai cont verificat, documentele s-au aprobat, sau ai putut sa trimiti pe un card fara sa fi aprobata?ms
ralucka

treuie sa fie verificat inainte sa trimiti pe un card , poti sa primesti doar
No avatar
Alexys94

Daa..din fericire contul meu este verificat si aprobat de vreo saptamana .. insa nu pot aplica pentru cardul de la ei imi scrie sus la "apply card (soon) ... de asta am si ales sa trimit pe cardul meu romanesc , desi risc si cu anaf-ul , dar nu am ce face ..am nevoie de bani neaparat :(
ralucka

deocamdata nu emit carduri , dar nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi daca ai sub 10.000
No avatar
Alexys94

Oricum vreau sa ii transfer , dar sunt curioasa sa stiu daca transfer in contul bancar nu in cardul romanesc fee este mai mic??? Deoarece 7$ la 51$ mi se pare enorm
....
ralucka

mi se pare ca e comision fix , fie ca transferi 50 for ca transferi 2000 , nu stiu sigur , cineva sa ma corecteze ? desi mie imi zice 6 dolari nu 7
No avatar
Alexys94

Pai ar fi ok asa...atunci astept sa ii strang pe toti si ii transfer pe toti odata.. o sa fie mai ok asa nu?
No avatar
joecutee

Salut, azi mi au sosit si mie bani pe paxum, am optat pentru optiunea external card. dar nu pot trimite bani, de ce?
arabu1988

ralucka;11237 wrote: mi se pare ca e comision fix , fie ca transferi 50 for ca transferi 2000 , nu stiu sigur , cineva sa ma corecteze ? desi mie imi zice 6 dolari nu 7

comissionul este
6$+2.9% din suma
la 1000$ 6+29=35$
We only have what we Give
Scrie răspuns