PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata
-
SunshineGirl
Si pe mine ma intereseaza sa imi declar veniturile, sa nu imi mai primesc banii prin paxum si sa dorm linistita. Poti face transfer de pe paxum pe un card din romania. Ori poti folosi direct wire transfer. Veniturile obitinute anul acesta, se declara la ANAF anul urmator(prin declaratia 201 daca nu ma insel). Iar anul acesta, pana la sfarsitul lui mai daca nu ma insel, poti declara veniturile de pe anul trecut. Dar pentru a le declara ai nevoie de un extras de cont, ceea ce nu stiu daca first choice ori paxum ofera. Eu ma gandesc sa imi fac un SRL. Sunt firme specializate care contra unei sume de bani, te ajuta sa iti deschizi asa ceva. Insa nu stiu care e treaba cu domeniul de activitate declarat acolo. Prefer sa nu scrie videochat. Daca am oferit informatii eronate sau exista cineva cu mai multe informatii rog sa ma corecteze.
-
cristinadrcrist
Draga mea ,eu am firma SRL facuta de fostul studio la care am lucrat. A fost un chin si un calvar,multe drumuri facute de mine...firma costa initial 1000 lei si ca activitate treci ce vrei tu . asa trebuie insa mie mi-au trecut ei activitati ale portalurilor web ceea ce bate la ochi ... dupa putina vreme eu am parasit studioul si am inceput de acasa de curand ... Nu am mai folosit firma si ma costa alti 1000 lei sa o inchid. Poate o vrei tu ,glumesc,insa este foarte utila daca ai castiguri foarte mari plus ca poti sa faci ceva cu ea... A mea se numeste virtual world srl pentru ca eu initial am vrut sa fie ceva pe domeniul IT programare...celelalte colege aveau Sc Beauty si etc... deci domeniul ales de ele .. Iti recomand dar se bat drumuri multe ..ma gandesc sa o inchid cat mai repede..
-
SunshineGirl
cristinadrcrist;11160 wrote: Draga mea ,eu am firma SRL facuta de fostul studio la care am lucrat. A fost un chin si un calvar,multe drumuri facute de mine...firma costa initial 1000 lei si ca activitate treci ce vrei tu . asa trebuie insa mie mi-au trecut ei activitati ale portalurilor web ceea ce bate la ochi ... dupa putina vreme eu am parasit studioul si am inceput de acasa de curand ... Nu am mai folosit firma si ma costa alti 1000 lei sa o inchid. Poate o vrei tu ,glumesc,insa este foarte utila daca ai castiguri foarte mari plus ca poti sa faci ceva cu ea... A mea se numeste virtual world srl pentru ca eu initial am vrut sa fie ceva pe domeniul IT programare...celelalte colege aveau Sc Beauty si etc... deci domeniul ales de ele .. Iti recomand dar se bat drumuri multe ..ma gandesc sa o inchid cat mai repede..
Iti multumesc!
Si atunci.. ca sa intram si noi in legalitate...cum e mai bine?
Iti multumesc!
Si atunci.. ca sa intram si noi in legalitate...cum e mai bine?
-
cristinadrcrist
E adevarat ca cel mai bun raspuns este firma srl
Buna!eu am facut contul de paxum pe 16..normal ca nu e verificat..Deja ma apuca spumele ca alta posibilitate de a mi scoate banii n am..Voua dupa cat timp vi s a aprobat?ar fi culmea cand imi v or raspunde sa zica ca nu sunt pozele si situatia adresei ok
Penguin;11373 wrote: Buna!eu am facut contul de paxum pe 16..normal ca nu e verificat..Deja ma apuca spumele ca alta posibilitate de a mi scoate banii n am..Voua dupa cat timp vi s a aprobat?ar fi culmea cand imi v or raspunde sa zica ca nu sunt pozele si situatia adresei ok
octav@paxum.com trimite e.mail si iti rezolva in 2 min spui ca ai cont de verificat si te rezolva
octav@paxum.com trimite e.mail si iti rezolva in 2 min spui ca ai cont de verificat si te rezolva
amyyyy;11374 wrote: octav@paxum.com trimite e.mail si iti rezolva in 2 min spui ca ai cont de verificat si te rezolva
Amyyyy, tu cand i-ai dat mail? Mai era cineva care spunea sa dam mail la chris@paxum.com ca se verifica repede. Eu i-am dat ieri but still nothing happend. Eu am contul din 11.04 si inca nu e verificat.
Amyyyy, tu cand i-ai dat mail? Mai era cineva care spunea sa dam mail la chris@paxum.com ca se verifica repede. Eu i-am dat ieri but still nothing happend. Eu am contul din 11.04 si inca nu e verificat.
-
cristinadrcrist
Mie mi l-au verificat dupa vreo 8 zile dar nu pot sa aplic pentru card inca ,doar sa ii scot prin transfer in contul raiffaisen. o sa se rezolve stai linistita..alta metoda mai buna nu este..cea cu cosmopay este un fals
Din ce vad multa lume s-a mutat pe ePayments, care functioneaza si ca o banca normala si ofera posibilitate unui cont IBAN, deci se pot primi bani si prin transfer bancar acolo. Care sunt experientele voastre cu ePayments?
SecretFriends.com Aplica ca model