Durata Wire Cont Romania
-
Crisucriss12
Da eu sunt titulara...totul e pe numele meu..si cardul e tot pe numele meu
Crisucriss12;11094 wrote: Da eu sunt titulara...totul e pe numele meu..si cardul e tot pe numele meu
Ti s-a deschis vreun nou agreement pe cont, verifica putin, singurul agreement intre noi si ei de care eu imi amintesc este cel semnat prima data pentru crearea contului, practic trebuie sa existe un agreement pentru aceasta modalitate de plata prin wire, intreba-i, how can i sign in for this agreement and what are the steps that needs to be done, smth,..intreaba-i ca sigur iti vor raspunde!
Ti s-a deschis vreun nou agreement pe cont, verifica putin, singurul agreement intre noi si ei de care eu imi amintesc este cel semnat prima data pentru crearea contului, practic trebuie sa existe un agreement pentru aceasta modalitate de plata prin wire, intreba-i, how can i sign in for this agreement and what are the steps that needs to be done, smth,..intreaba-i ca sigur iti vor raspunde!
-
Crisucriss12
Ok multumesc frumos. Am trims acum mail, sa vedem ce o sa raspunda.. mi-se pare destul de ciudat. A mai primit cineva asa mail?
Crisucriss12;11097 wrote: Ok multumesc frumos. Am trims acum mail, sa vedem ce o sa raspunda.. mi-se pare destul de ciudat. A mai primit cineva asa mail?
Inca nu am completat metoda de plata, dar parca mai intrebase cineva, eu cred ca va trebui sa resemnezi un nou agreement, ne tii si pe noi la curent. zi frumoasa!bafta!
Inca nu am completat metoda de plata, dar parca mai intrebase cineva, eu cred ca va trebui sa resemnezi un nou agreement, ne tii si pe noi la curent. zi frumoasa!bafta!
Myke_anne;11100 wrote: Si mie mi-au spus la fel ... apoi mi-au spus ca fara pasaport nu mai pot face nimic. Iar acum nu mai raspund la mailuri
asta este o idiotenie...cum sa ai pasaport pentru asta, identity card este ceea ce trebuie, care este tot mesajul de la ei?unde scrie de pasaport?poti sa imi dai si mie mail ul, te rog?
asta este o idiotenie...cum sa ai pasaport pentru asta, identity card este ceea ce trebuie, care este tot mesajul de la ei?unde scrie de pasaport?poti sa imi dai si mie mail ul, te rog?
Myke_anne;11104 wrote: Mi-au scris mie in mail . Probabil daca ii bati prea mult la cap cu mailuri gasesc si ei motive sa te incurce . Sau incearca sa traga de timp . Caci ei stiu foarte bine ca nu toata lumea are si pasaport.
Cum naiba frate ! Mie nu imi raspunde nimeni! Nici CB nici paxum , niste imputiti! Deja se face 22 ale lunii si ar fi trebuit sa avem banii in cont de ceva timp , oare cum vor fi platile de acum incolo?
Cum naiba frate ! Mie nu imi raspunde nimeni! Nici CB nici paxum , niste imputiti! Deja se face 22 ale lunii si ar fi trebuit sa avem banii in cont de ceva timp , oare cum vor fi platile de acum incolo?
Pentru Paxum ai rabdare, ca verificarea se face, e doar o problema de timp. Sper insa ca si platile efective tot de timp tin. Daca asa multa lume intampina probleme cu Wire la CB, ar fi bine sa astepti sa verifice contul de Paxum. Azi am primit confirmare ca mi-a fost verificat si am dat retragere pe Paxum, ca sa vad ce si cum...
Figi;11079 wrote: Nu stiu , este prima data si la mine cand fac treaba asta , dar o intrebare , cei de la chaturbate iti raspund la mesaj? Eu tot trimit mesaje la suport dar nimeni nu mi raspunde nimic! Ce naiba se intampla cu banii astia , stres continuu
am trimis 2 e.mail.uri 1 de pe e.mail altu direct din site..si nmk nici un rasp i.am jntrebat daca in romania e disponibila metoda WIRE dar nici un rasp si asta acum 3 zile
am trimis 2 e.mail.uri 1 de pe e.mail altu direct din site..si nmk nici un rasp i.am jntrebat daca in romania e disponibila metoda WIRE dar nici un rasp si asta acum 3 zile