cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Hazel

marissa;10830 wrote: buna stie cineva ce completezi la sursa de bani ? : salariu ,economie .,plati regulate sau "altele" iar daca bifezi altele imi cere aceste campuri de completat :
FURNIZAȚI O EXPLICAȚIE DETALIATĂ A SURSEI DE FONDURI

MAI MULTE DETALII (dacă este necesar)

Others, am completat eu , si mi-au activat, deja, contul!Scrii la detalii ocupatia, cand selectezi other!
No avatar
Wannah

buna. ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii despre acest cosmo? am completat tot la ei dar cum e cu cardul trebuie sa astept sa vina sau este un card online ? in cat timp vine? multumesc
No avatar
Tzg

Hazel;10837 wrote: Others, am completat eu , si mi-au activat, deja, contul!Scrii la detalii ocupatia, cand selectezi other!

pai si ce ai scris la ocupatie?
No avatar
Alexander955

Eu am trimis la verificare o facutra de la emag altceva nu am ce sa trimit că nu am nimic pe numele meu.. și mi-au respins verificarea chiar nu știu ce să fac...
No avatar
Hazel

Tzg;10982 wrote: pai si ce ai scris la ocupatie?

am descris cu ce ma ocup, adica "cam model" streaming online for adult sites as ....si scrii pe ce lucrezi!
No avatar
wetladyjoy

Hazel;11035 wrote: am descris cu ce ma ocup, adica "cam model" streaming online for adult sites as ....si scrii pe ce lucrezi!

Buna ziua.cele care ati facut cont pe cosmopayment, dupa verificarea contului ati mai urmat pasi, sau acum asteptam sa ne trimita ei cardul?pt ca atunci cand cer activarea cardului de plastic si introduc codul care il arata ca ar fi pe spatele cardului nu merge
No avatar
jony111

wetladyjoy;11064 wrote: Buna ziua.cele care ati facut cont pe cosmopayment, dupa verificarea contului ati mai urmat pasi, sau acum asteptam sa ne trimita ei cardul?pt ca atunci cand cer activarea cardului de plastic si introduc codul care il arata ca ar fi pe spatele cardului nu merge

Ai introdus codul de pe spate invers?
No avatar
wetladyjoy

jony111;11070 wrote: Ai introdus codul de pe spate invers?

am introdus si zice sa contactez suportul ca nu este bine...tu l-ai introdus si iti merge?
No avatar
wetladyjoy

jony111;11070 wrote: Ai introdus codul de pe spate invers?

Am introdus si nimic spune sa contactez suportul
No avatar
Patricia2

Cosmo

Tzg;10497 wrote: si-a facut cineva cont pe cosmopay ??? ce trebuie sa completez la kyc documents ?

Tocmai mi-am facut cont si la kyc trebuie sa-ti validezi adresa unde locuiesti ( ID si o factura.)
Scrie răspuns