Studio Lorelay Fantasy Cluj (Nou Deschis)

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
Frankkie

Suntem o societate de video chat straina si tocmai ne-am extins si in Romania, mai exact Cluj - Napoca.
Telul nostru este ca fiecare model angajat de noi, sa evolueze nu doar in domeniu ci si in viata de zi cu zi!
Voi si evolutia voastra aici, ne eclipseaza pe noi ca persoane!
Avem experienta in domeniu de peste 10 ani si suntem pregatiti sa oferim tot ce avem mai bun pentru a va
ghida spre succes!
Pentru noi comunicarea este arta si rezolvarea tuturor problemelor si intrebarilor!
Stilul nostru de abordare in acest domeniu se axeaza pe inteligenta, comunicare, vrem sa va ajutam
sa va dominati membri intr-un stil cat mai glamorous si sexy.
Site-urile pe care veti lucra vor fi adaptabile dupa personalitatea voastra si desigur si la alegerea voastra.
Beneficiile oferite de noi, Studio Lorelay Fantasy, sunt urmatoarele:

- Make-up & hair-styling profesional inainte de fiecare sesiune gratuit.

- Aparatura de bronzat gratuita chiar in incinta studioului.

- Cursuri de actorie in incinta studioului.

- Cabinet de psihologie in incinta studioului pentru modele.

- Contabilitate gratuita in incinta studioului.

- Training si suport pe toata durata sesiunii in permanenta.

- Program flexibil, ne putem adapta dupa stilul vostru de viata fara nicio problema.

- Posibilitatea de a alege modul in care veti fi platite (zilnic, saptamanal, lunar, etc).

- Bonusuri periodice in functie de sumele pe care le faceti.

- Poze si teasere periodice in costurile studioului.

- Tinute periodice oferite de noi in primele 3 luni.

- Aparatura de ultima generatie.

- 6-8 zile libere lunar, cu conditia sa nu fie amandoua in weekend sau consecutiv.

- legalitate 100% prin doua modalitati care vor fi la alegerea dumneavoastra si pe care pe le vom discuta la fata locului.

Va asteptam sa colaboram impreuna, veti avea posibilitatea de a lucra o perioada de proba cu un contract de colaborare,
in cazul in care nu sunteti satisfacut de alegerea facuta, putem oricand sa rupem legatura pe o cale amiabila si fara
niciun fel de obligatie, banii in perioada de proba ii veti primi zilnic.

Pentru orice detalii sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati!

Nr. de contact: 0758323310
Email contact: office@lorelayfantasy.com
Jasmine

Frankkie;8799 wrote: Suntem o societate de video chat straina si tocmai ne-am extins si in Romania, mai exact Cluj - Napoca.
Telul nostru este ca fiecare model angajat de noi, sa evolueze nu doar in domeniu ci si in viata de zi cu zi!
Voi si evolutia voastra aici, ne eclipseaza pe noi ca persoane!
Avem experienta in domeniu de peste 10 ani si suntem pregatiti sa oferim tot ce avem mai bun pentru a va
ghida spre succes!
Pentru noi comunicarea este arta si rezolvarea tuturor problemelor si intrebarilor!
Stilul nostru de abordare in acest domeniu se axeaza pe inteligenta, comunicare, vrem sa va ajutam
sa va dominati membri intr-un stil cat mai glamorous si sexy.
Site-urile pe care veti lucra vor fi adaptabile dupa personalitatea voastra si desigur si la alegerea voastra.
Beneficiile oferite de noi, Studio Lorelay Fantasy, sunt urmatoarele:

- Make-up & hair-styling profesional inainte de fiecare sesiune gratuit.

- Aparatura de bronzat gratuita chiar in incinta studioului.

- Cursuri de actorie in incinta studioului.

- Cabinet de psihologie in incinta studioului pentru modele.

- Contabilitate gratuita in incinta studioului.

- Training si suport pe toata durata sesiunii in permanenta.

- Program flexibil, ne putem adapta dupa stilul vostru de viata fara nicio problema.

- Posibilitatea de a alege modul in care veti fi platite (zilnic, saptamanal, lunar, etc).

- Bonusuri periodice in functie de sumele pe care le faceti.

- Poze si teasere periodice in costurile studioului.

- Tinute periodice oferite de noi in primele 3 luni.

- Aparatura de ultima generatie.

- 6-8 zile libere lunar, cu conditia sa nu fie amandoua in weekend sau consecutiv.

- legalitate 100% prin doua modalitati care vor fi la alegerea dumneavoastra si pe care pe le vom discuta la fata locului.

Va asteptam sa colaboram impreuna, veti avea posibilitatea de a lucra o perioada de proba cu un contract de colaborare,
in cazul in care nu sunteti satisfacut de alegerea facuta, putem oricand sa rupem legatura pe o cale amiabila si fara
niciun fel de obligatie, banii in perioada de proba ii veti primi zilnic.

Pentru orice detalii sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati!

Nr. de contact: 0758323310
Email contact: office@lorelayfantasy.com

Totul pare bine, dar de ce n-au voie fetele sa aleaga ce zile libere vor? :-s o curiozitate minora.
No avatar
Frankkie

Era o conditie pusa pentru binele lor in domeniu, stim cu toti prea bine ca timpul petrecut online e pretios, si weekend-urile sunt uneori cele mai banoase, de aceea am pus o conditie de acest gen, greseala mea ca nu am specificat niste aspecte, dar desigur ca nu e nimic batut in cuie, chiar am incercat sa editez subiectul desi nu am reusit, sunt nou pe Forum si nu gaseam optiunea.
Este mai degraba o sugestie oferita de noi pentru traficul si clientela modelului, nimic batut in cuie. :)
Jasmine

Frankkie;8809 wrote: Era o conditie pusa pentru binele lor in domeniu, stim cu toti prea bine ca timpul petrecut online e pretios, si weekend-urile sunt uneori cele mai banoase, de aceea am pus o conditie de acest gen, greseala mea ca nu am specificat niste aspecte, dar desigur ca nu e nimic batut in cuie, chiar am incercat sa editez subiectul desi nu am reusit, sunt nou pe Forum si nu gaseam optiunea.
Este mai degraba o sugestie oferita de noi pentru traficul si clientela modelului, nimic batut in cuie. :)

ok, va multumesc frumos pentru feedback si multa bafta :)
Scrie răspuns