Durata Wire Cont Romania

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Justinbleu

BIC Swift IBAN ai nevoie iar la Routing number codul bic am pus ca altul nu aveam ce, in fine am i teles ca Ao o noua metoda (cosmo nu știu cum) dar degeaba ca eu așteptam banii acum, acum luna viitoare o sa i primesc desigur daca le convin lor i formatiile...
No avatar
Vicious

dar la CB nu exista optiunea de daily payout? trebuie aflat exact ce trebuie completat si sa existe un precedent ca putem retrage banii, altfel degeaba ne mai facem planuri.
No avatar
Myke_anne

Daily payout la chaturbate in cazul Wire este 500$
No avatar
Justinbleu

Chaturbate văd ca nu prea da mare importantă modelelor, cel puțin din experiența mea, si pot sa zic ca am încasări încât sa le pese măcar puțin de mine, dar nimic in continuare, si am verificat informatiile de mai mult de 10 ori, sper sa nu fie altceva la mijloc, acum imi pregătesc terenul pentru următoare data de plata, ce pot sa mai zic, orice informație legată de treaba asta ajuta, seara buna in continuare.
No avatar
Figi

amyyyy;10871 wrote: la CB merge transfer WIRE cu cont direct in lei...cu conversie automata?

Nu stiu , este prima data si la mine cand fac treaba asta , dar o intrebare , cei de la chaturbate iti raspund la mesaj? Eu tot trimit mesaje la suport dar nimeni nu mi raspunde nimic! Ce naiba se intampla cu banii astia , stres continuu
No avatar
Vicious

Mi-a fost verificat contul de Paxum dupa 9 zile, asa ca la CB am adaugat Paxum ca si metoda de plata, iar pe Cam4 sunt in asteptare cu Wire. Deci cei cu conturi de Paxum neverificate, nu va faceti griji, e o chestiune de timp, vedem acum cum si cand intram si in posesia banilor :))
No avatar
Crisucriss12

Si eu am primt mail ca trebuie sa incarc poza cu pasaportul si cu "A performer agreement for the payable to name"(ce vrea sa insemne asta? Sa trimit poza cu extrasul de cont sau o factura ceva?
No avatar
Vicious

In legatura cu ce ai primit solicitarea asta? cu contul de Paxum?
No avatar
Crisucriss12

Nu ..de la chaturbate pt transferul wire
No avatar
Hazel

Tradus mot a mot ar insemna ca trebuie sa semnezi un agreement sau o demonstratie a faptului ca ai trimis banutii pe cont cu alt nume sau chiar si acelasi nume, cam asta inteleg eu, tu esti titulara pe contul pe care l-ai adaugat?
Scrie răspuns