Transfer Bancar LiveJasmin
Kimmie92;10985 wrote: Mi-au intrat banii acum cateva minute! Daca nu iti intra astazi, luni sigur iti intra
mult succes!
Ies la baut, ca nu mai pot, tre’ sa ma destresez
))
aaaaaah biatch ,ma oftic tata ,bine ca ti -au intrat ,eu mai stau ca sclava niste zile parca vad ,:((=))
Ies la baut, ca nu mai pot, tre’ sa ma destresez
aaaaaah biatch ,ma oftic tata ,bine ca ti -au intrat ,eu mai stau ca sclava niste zile parca vad ,:((=))
Buna. Astia de la Paxum mi-au scos peri albi! Pe langa faptul ca cb-ul mi-a dat mail pe 11 Aprile ca de pe 9 Aprilie Firstchoice nu mai este valabil, ma mai chinui si cu Paxum sa imi fac un cont valabil. Eu am facut cont la ei acum vreo 3 ani si nu lam folosit niciodata. Cu ocazia asta, a trebuit sa intru in cont si sa il fac functional. Astia de la Paxum nu raspund la telefon si nici la email. Daca aveti cum sa ma ajutati cu niste raspunsuri , m-as mai calma
). 1. Trebuie cont Paxum bussines sau pers fizica? 2. Daca fac comanda de card de la ei , cat dureaza sa vina si comisioanele pentru retragere care ar fi? ( am incercat sa imi atasez un card de la Unicredit si imi zice ca nu poate fi atasat in momentul ala si sa contactez customer service ) 3. Daca la cont, in partea dreapta sus scrie account verified -limited , pot sa fac sau nu transfer de pe Cb? Va multumesc!
I feel you..si eu am avut probleme cu ei. Cont personal e ok, momentan clientii noi nu pot comanda carduri paxum,dar la restu' au venit intr-o luna sau mai mult...eu am folosit cardul meu MC dar nu a mers si habar n=am de ce .E nebunie cu Paxum,nu-mi place deloc.