Hei
Justinbleu;10909 wrote: Nu, o am de la chaturbate, când am primit mailul de la firstchoice ca se declara falimentari eram in data de 9 dar eu am dat convert la bani pe 4, in fine, am schimbat metoda de plata, mi-am asumat riscurile(ANAF), dar suntem deja in 20 si tot nimic încă, suportul de la cb imi tot spune sa aștept, sa am răbdare, sigur..., vreau doar sa se rezolve mai repede.
Deci asta e first choice payment au dat faliment , cei de la paxum sunt mereu ocupati, daca toti banii nostri sunt pierduti , ce rahat se intampla? Cei de la chaturbate nu imi raspund la mesaje,
Durata Wire Cont Romania
Vicious;10936 wrote: We can only hope, si eu astept de 8 zile la paxum verificarea contului si un transfer Euro Wire de la Cam4, care e inca in termen (7-10 zile). Am dat de proba la suma minima de 100$ si sper sa mearga modalitatea asta. In momentul asta cred ca nici nu mai conteaza comisioanele, important e sa nu mai avem banii blocati.
DE 7 zile astept si eu verificare si aprobarea contului, daca primesti vreun mail, ma anunti si pe mine, te rog?
DE 7 zile astept si eu verificare si aprobarea contului, daca primesti vreun mail, ma anunti si pe mine, te rog?
Kimmie92;10902 wrote: La Paxum imi sunt documentele in asteptare de 8 zile, azi e a 8-a. Vad ca multi se plang ca le intarzie transferurile bancare, poate intarzie mai mult prima data, si dupa daca sunt recurring payments se vireaza mai repede? Habar n-am... incerc sa-mi gasesc o explicatie optimisto-realista
). Pe cei de la Paxum i-am sunat de zeci de ori, imi tot zice “all our agents are busy right now”.
De ce ar intra la transferuri suspicioase? Nu inteleg.
aaaand anxiety attack in 4....3....
Dupa sume mari de bani primite in contul romanesc asa am inteles ca se considera transferuri suspicioase si cu riscul de a fi contul blocat, oricum trebuie rezolvat cu paxum ca e cel mai bine pentru toata lumea. Deci e nebunie , fiecare are cheltuieli plati si asa mai departe , fara noi sunt nimic astia .. dar si noi fara ei! Fi rar
De ce ar intra la transferuri suspicioase? Nu inteleg.
Dupa sume mari de bani primite in contul romanesc asa am inteles ca se considera transferuri suspicioase si cu riscul de a fi contul blocat, oricum trebuie rezolvat cu paxum ca e cel mai bine pentru toata lumea. Deci e nebunie , fiecare are cheltuieli plati si asa mai departe , fara noi sunt nimic astia .. dar si noi fara ei! Fi rar
Cred ca nu tine de site uri cand primim noi banii, indiferent prin ce modalitate. Din cate am citit la voi, CB ul autorizeaza instant transferul, insa eu la cam4 am așteptat cam 2 3 zile pt aprobare, deci din acel moment nu mai e treaba lor. Oricine primeste banii, va rog sa ne anunte, ca cred ca suntem toti un pic panicati. 
-
Justinbleu
Revin cu informații, nu știu daca va ajuta, am print mail de la chaturbate support cum ca transferul wire a fost refuzat si ca banii s-au întors la cb pentru ca transferul este undeliverable, i-am intreabat ce am greșit a sa știu ce sa corectez, mda cred ca asta însemna ca o sa aștept pana la sfârșitul perioadei in curs ca sa primesc banii, super ce pot sa zic, seara buna tuturor, aaa si da daca crede cineva ca ma poate ajuta pentru a corecta informațiile necesare rog acea poersoana sa nu ezite...
Ce informatii ati completat cand ati ales transfer prin wire pe CB? eu pe cam4 am specificat codul SWIFT, IBAN, numele meu, tara in care este deschis contul, adresa mea si codul postal. Eu folosesc si CB, insa nu am ales inca o noua metoda de plata, pt ca astept sa vad ce e cu Paxum dupa ce mi-l verifica...