Transfer Bancar LiveJasmin

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Kimmie92

Tocmai am terminat si eu de vorbit cu el, a zis ca la mine e totul OK dar ca dureaza cateva zile pentru ca majoritatea modelelor si-au schimbat metodada de plata si e high volume of payments. Imi tot repeta how deeply sorry he is about the inconvenience. Guess we’ll wait and see.... :|
No avatar
Kimmie92

LOLLITA;10833 wrote: adminul m-a sfatuit sa change curency in loc de 4 sa fie euro ,so i did what they said ,si tot nimic ,da am ales transfer bancar ,totul a fost scris corect datele sunt corecte de aceea au si aprobat totul altfel nu aprobau ,si nu trmiteau banii ...nu?Ei i-au trimis dar banii inca nu au ajuns :(

P.S.: Cand zici ca ti-a zis adminul sa schimbi currency-ul la Euro, asta ai facut-o inainte sa iti apara plata in Payouts Overview ma gandesc, nu? Adica inainte de ziua de miercuri, nu dupa ce ti-a aparut la overview... ca altfel nu se aplica decat la perioada in curs.
No avatar
LOLLITA

Nu cred ca mai conteaza cum il chema ,eu am intrat in contul de studio si am vbt de acolo nu mai tin minte cu care ideea e ca am vorbit azi noapte acu poate or fi rezolvat ..curency l am schimbat p[ana sa bage banii,...
No avatar
Kimmie92

Am inteles... chiar nu am idee, n-am putut sa mai dorm de la ora 2, toata noaptea am stat sa caut informatii. Sa speram ca se rezolva astazi problema, poate-poate avem noroc. Te rog sa ma anunti daca primesti banutii - si eu o sa fac la fel :)
No avatar
LOLLITA

in dolari sau in euro chiar nu mai conteaza ,sa-i bage odata ca zici ca baga miliarde lua-le-as neamu'n ..
No avatar
LOLLITA

da daca i ii primesc sau nu, iti zic !oricum le am zis aseara : In favoarea modelelor nu gresiti niciodata ,doar in defavoarea lor ,desi ele sustin site ul ...
No avatar
LOLLITA

Nu vezi ca ne plimba ca pe fraieri,ba e o eroare ,ba e metoda noua ,ba din cauza a4a,i-am zis aluia azi noapte ,daca ar fi in sosonii mei ar intelege in ce ***** inotam ,nu mai zic de Streamate (un alt site) aia s cei mai penali,raspund f greu ,evita sa dea un raspuns clar ,si din ce am remarcat TOTI evita sa fie transparenti cu anumite informatii,o bat in cap cu mesajele de tip robocap si atat ...ii doare la banana de noi ei sa faca banana mare...restu potopu'
No avatar
Kimmie92

Da, asta ziceam, pe mine raspunsurile alea tipizate ma irita cel mai tare. Sunt cativa care-s mai “umani” asa pe LJ, cu care iti mai permiti si cate o gluma, dar foarte rari. Cand i-am contactat sa ii intreb de payment si toate cele, mi-au servit-o pe aia clasica cu “Please note that a payment period is always closed 3 business days... bla bla”. Dude I know! Been working here for years! Grrr.
No avatar
LOLLITA

Pai n-avea grija ca i-am zis ,bun ,failed ,da pe proastele care produc bani pt curu vostru ,cine le a anuntat?Zic stam ca fraierele dupa nopti de nesomn ,sa ne cautam banii ,care si aia putini si facuti cu truda psihica ,de nu le-am umplut frigideru'.zilele astea ,Paxum niste janghinosi ,Cosmo alti kktzi ,astia cand aleg variantele de payment intai aleg sa le fie site urilor bine ,modelele poa sa crape ,altele la rand...
No avatar
LOLLITA

Si asta ma luase la fel ,dar l-am adus din condei catre o umanizare a conversatiei ,treaba e ca nici eu nu mai stau bine cu nervii si tare mi e ca intr o buna zi o sa fac urat,ala ma luase la fel ca 3 business days zic auzi coae*,lasa ma cu textele si pretextele ,where s my money at?zic se face o sapt si cucu ,care immediate payment?mai luati si 5$ pe perioada,asta e immediate la voi??.Ca nuuuuu ,intre 2-5 zile lucratoare ,ieri pe zi i-am urat unuia sa aibe o zi ca toata luna aprilie ,asa cum am avut o eu ,ca fu' tare de rahat..
Scrie răspuns