PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
amyyyy

msevaxoxo;10784 wrote: Plata zilnică din cate stiu eu nu are legatura cu opțiunea de plata. Aia se oferă la orice model care a avut 4 plăți efectuate anterior.

la metoda asta trebuie sa ai cont obligatoriu in $ sau euro sau merge si in lei sau se face conversia automat din dolari in lei
No avatar
amyyyy

la metoda asta wire trebuie sa ai cont obligatoriu in $ sau euro sau merge si in lei sau se face conversia automat din dolari in lei.contul e la raiffeisen.dar cineva care stie nu dat cu parerea
ralucka

cont in usd
No avatar
msevaxoxo

amyyyy;10803 wrote: la metoda asta wire trebuie sa ai cont obligatoriu in $ sau euro sau merge si in lei sau se face conversia automat din dolari in lei.contul e la raiffeisen.dar cineva care stie nu dat cu parerea

Eu nu am cont in $ ..dar o sa iti spun daca a funcționat
No avatar
msevaxoxo

Daca am făcut o prostie sau nu va anunț când se întâmplă
No avatar
July

cami;10761 wrote: buna .. o rugaminte ma poate ajuta cineva sa imi explice ce as putea pune la EXPLAIN SOURCE OF FUNDS FOR THIS ACCOUNT la cardul Paxum ? banuiesc ca nu poti scrie videochat :) si cum este mai bine daca pun in euro la moneda eu vreau sa ii tin in banca in contul de euro...Multumesc anticipat>

Eu am scris numele site-urilor
No avatar
cristinadrcrist

Buna . Ai idee ce comision iti ia raiffaisen la banii primiti de pe paxum ? sa zicem la 500 $ ce comision iti iau la transfer ? Nu cand scoti de la atm ca acolo stiu . mersi si sper sa iti scoti banutii cat mai curand .
arabu1988

cristinadrcrist;11129 wrote: Buna . Ai idee ce comision iti ia raiffaisen la banii primiti de pe paxum ? sa zicem la 500 $ ce comision iti iau la transfer ? Nu cand scoti de la atm ca acolo stiu . mersi si sper sa iti scoti banutii cat mai curand .

buna
6$+2.9% din suma cam 21$ dar pe raiffaisen paxum are curs incredibil 1$=3.9 asa ca rmane cam comissionul 0 comissionul asta pentru transfer to extern card
We only have what we Give
No avatar
Abramburica

salut, oare imi poate spune cineva cum se face cu transferul bancar? pe mine nu m-ar deranja sa platesc impozitul pt banii pe care ii primesc. oricum urmeaza sa fac un srl sau un pfa cat de repede pot. ideea e ca nu stiu cum trebuie sa procedez cu transferul bancar daca nu aleg paxum. ai spus ca banca trimite ceva date periodic. oare voi primi tot periodic ceva instiintare pt plata impozitului? un fel de declaratie de venit sau whatever e aia? sau trebuie sa fac eu ceva dinainte? as vrea sa fiu cat de cat in legaliate cu asta
No avatar
cristinadrcrist

Multuumesc muult ! Spor la bani si la scos bani
Scrie răspuns