PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
amyyyy

imi apare o adresa din buc cand bag rzbrrobu....din alt oras nu gasesc..deocamdata....ok?sa zicem ca gasesc si banca si adresa din orasul meu..dar cum stiu cand ajung banii,cum ii ridic unde intra...daca ibanu nu.l cere...mor de nervi
No avatar
msevaxoxo

Eu dupa ce am pus ala mi a apărut sa bag iban. Si mi a apărut și ca e valid. Si mi a apărut sa mai zic si data nasterii mele. Fără iban nu au cum sa trimita. Nu mi au pus ei adresa de la ei. Am completat eu. Sorry nu stiu mai mult cum sa te ajut.
No avatar
amyyyy

msevaxoxo;10775 wrote: Eu dupa ce am pus ala mi a apărut sa bag iban. Si mi a apărut și ca e valid. Si mi a apărut sa mai zic si data nasterii mele. Fără iban nu au cum sa trimita. Nu mi au pus ei adresa de la ei. Am completat eu. Sorry nu stiu mai mult cum sa te ajut.

dar ce ai pus la ala....rzbrrobu ce am gasit eu pe net...tu ce ai pus acolo
No avatar
amyyyy

msevaxoxo;10775 wrote: Eu dupa ce am pus ala mi a apărut sa bag iban. Si mi a apărut și ca e valid. Si mi a apărut sa mai zic si data nasterii mele. Fără iban nu au cum sa trimita. Nu mi au pus ei adresa de la ei. Am completat eu. Sorry nu stiu mai mult cum sa te ajut.

dar ce ai pus colo rzbrrobu ...k asta am gasit eu pe net...
No avatar
cami

buna

Buna o rugaminte daca se poate ..atunci cand creez contul la un moment dat te intreaba EXPLAIN SOURCE OF FUNDS FOR THIS ACCOUNT si scopul contului ma gandesc ca nu poti scrie videochat :) si scopul poate fi bani pentru casa ?:D o alta intrebare ar fi daca am contul in euro din banca ..as putea la paxum sa selectez moneda euro pentru ai pastra fara sa scot gen sa ii tin pentru casa.. Multumesc anticipat si scz dar nu vreau sa ma grabesc sa il fac gresit asa cum ai spus si pe sait
No avatar
msevaxoxo

amyyyy;10777 wrote: dar ce ai pus colo rzbrrobu ...k asta am gasit eu pe net...

Apare dedesubt adresa băncii mame.. sau ce o fi. La mine apare cluj napoca dar nu are importanță. Pentru ca daca dai si mai jos apare Wire IBAN si acolo pui ibanul si clar ala conteaza .... si da . ce ai gasit e swift ul bun pt raiffasen
No avatar
amyyyy

msevaxoxo;10779 wrote: Apare dedesubt adresa băncii mame.. sau ce o fi. La mine apare cluj napoca dar nu are importanță. Pentru ca daca dai si mai jos apare Wire IBAN si acolo pui ibanul si clar ala conteaza .... si da . ce ai gasit e swift ul bun pt raiffasen

ms te scot la un suc
No avatar
msevaxoxo

amyyyy;10780 wrote: ms te scot la un suc

Cu plăcere si drag. Ma bucur ca am putut ajuta cu putin
No avatar
amyyyy

msevaxoxo;10781 wrote: Cu plăcere si drag. Ma bucur ca am putut ajuta cu putin

dar are si plata zilnica???pe metoda asta
No avatar
msevaxoxo

Plata zilnică din cate stiu eu nu are legatura cu opțiunea de plata. Aia se oferă la orice model care a avut 4 plăți efectuate anterior.
Scrie răspuns