paxum wire transfer

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
amyyyy

asta intrb ....pun doar RZBRROBU.....si numele in casuta de mai sus...fara cont cv...si banii cum ii primesc in contul meu daca nu pun nici un iban nmk....la ce mai trb cont in dolari daca practic nu.mi intra in cont din moment ce nu.l depun si nu.l cere..
arabu1988

amyyyy;10707 wrote: asta intrb ....pun doar RZBRROBU.....si numele in casuta de mai sus...fara cont cv...si banii cum ii primesc in contul meu daca nu pun nici un iban nmk....la ce mai trb cont in dolari daca practic nu.mi intra in cont din moment ce nu.l depun si nu.l cere..

The full name that will be on payable field of payments sent to you; or the bank account holder name.
aici numele tau
IBAN nu apare nimic despre din ce vad dar nu intelege dece
cel mai bine sa dai contact la support chaturbate sa nu fac vreo graseala
We only have what we Give
Baietzelu

@deedessire ai primit pana la urma banutii? Eu am dat de pe 18 si nici acum nu au intrat in contul meu bancar, tot prin wire . Sincer incep sa ma tem.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
ellabalea

buna...ai mai primit banii??? eu am facut cerere pe 24 si inca nu i-am primit! te rog ast un raspuns
No avatar
ellabalea

buna!!! ai mai primit banii? ast raspuns te rog
arabu1988

ellabalea;12292 wrote: buna!!! ai mai primit banii? ast raspuns te rog

buna
banii de unde ??
No avatar
ellabalea

intrebarea era adresata pentru ,,Baietzelu "! dar multumesc de raspuns! am facut un transfer de pe paxum cu wire, pe data de 24 .04 si inca nu i-am primit in card. cam cat dureaza tranzactia ai idee? as vrea sa transfer mai mult dar astept sa vad daca intra primii bani sa nu risc mai mult! te rog ma poti ajuta cu un raspuns?
arabu1988

ellabalea;12296 wrote: intrebarea era adresata pentru ,,Baietzelu "! dar multumesc de raspuns! am facut un transfer de pe paxum cu wire, pe data de 24 .04 si inca nu i-am primit in card. cam cat dureaza tranzactia ai idee? as vrea sa transfer mai mult dar astept sa vad daca intra primii bani sa nu risc mai mult! te rog ma poti ajuta cu un raspuns?
scz nu am dat seama ca era intrebarea pentru altu
nu exista data fixa dar cam 7 zile lucratoare dureza
No avatar
ellabalea

arabu1988;12297 wrote: scz nu am dat seama ca era intrebarea pentru altu
nu exista data fixa dar cam 7 zile lucratoare dureza

sunt noua aici si nu stiam cum sa dau mesaj unui anumit citat! omg 7 zile? o sa mor inainte de termen :-O=))
arabu1988

ellabalea;12298 wrote: sunt noua aici si nu stiam cum sa dau mesaj unui anumit citat! omg 7 zile? o sa mor inainte de termen :-O=))

daca ai facut si tu transfer to external card in 2 zile banii erau la tine :(
Scrie răspuns