paxum wire transfer

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
deedessire

buna ! am facut si eu recent un transfer de pe paxum in contul meu bancar de la raiffaisen.transferul a fost facut vineri insa banii nu au intrat nici in ziua de astazi (miercuri) . ma poate ajuta cineva cu o informatie in acest sens?au mai fost cazuri in care sa dureze asa mult un transfer bancar?
arabu1988

deedessire;10665 wrote: buna ! am facut si eu recent un transfer de pe paxum in contul meu bancar de la raiffaisen.transferul a fost facut vineri insa banii nu au intrat nici in ziua de astazi (miercuri) . ma poate ajuta cineva cu o informatie in acest sens?au mai fost cazuri in care sa dureze asa mult un transfer bancar?

buna
ce fel de transfer ai facut ?
to external card ? sau eft ?
We only have what we Give
No avatar
deedessire

arabu1988;10684 wrote: buna
ce fel de transfer ai facut ?
to external card ? sau eft ?

by wire transfer unul si un transfer to external card.cel de wire transfer l-am facut vineri si nu au intrat iar cel de external card l-am facut marti ,probabil astia vor intra astazi

.
Nu sunt foarte sigura de wire transfer-ul ala ...
No avatar
amyyyy

vreau sa stiu si eu la raiffeisen apare codul swift RZBRROBUXXX se pun si cei de 3 X la sfarsit sau fara X pentru transfer direct de pe CB in cont de romania si trb doar codu al si numele ...doar atata pentru transfer ca altceva nu imi apare la metoda de plata prin Wire.
asta e ce spune pe site.ul bancii" Codul Swift RZBRROBUXXX, cunoscut și sub denumirea de cod BIC, este un identificator unic al băncii RAIFFEISEN BANK SA și este utilizat pentru a verifica tranzacțiile financiare, cum ar fi transferurile bancare de tip bancar ( transferuri internaționale de sume)."
No avatar
amyyyy

sau pun ibanul contul meu k nu inteleg
arabu1988

amyyyy;10700 wrote: vreau sa stiu si eu la raiffeisen apare codul swift RZBRROBUXXX se pun si cei de 3 X la sfarsit sau fara X pentru transfer direct de pe CB in cont de romania si trb doar codu al si numele ...doar atata pentru transfer ca altceva nu imi apare la metoda de plata prin Wire.
asta e ce spune pe site.ul bancii" Codul Swift RZBRROBUXXX, cunoscut și sub denumirea de cod BIC, este un identificator unic al băncii RAIFFEISEN BANK SA și este utilizat pentru a verifica tranzacțiile financiare, cum ar fi transferurile bancare de tip bancar ( transferuri internaționale de sume)."

neata
eu cand am adugat IBAN pe contul meu de PAXUM a validate singur BANK SWIFT CODE si a fost asa RZBRROBU si eu toti la raiffisen bank sunt
No avatar
amyyyy

nu am zis nmk de paxum...am zis transfer Wire..
arabu1988

amyyyy;10703 wrote: nu am zis nmk de paxum...am zis transfer Wire..

e acelasi treaba daca nu era contul correct nu iti apare ca contul este available pentru transfer

https://imgur.com/a/VK7igVW

https://imgur.com/a/8XPSo
No avatar
amyyyy

omule nu vorbesc de paxum...plata prin WIRE fara paxum sau altceva....ce pun in casuta unde cere Wire BIC/SWIFT
arabu1988

amyyyy;10705 wrote: omule nu vorbesc de paxum...plata prin WIRE fara paxum sau altceva....ce pun in casuta unde cere Wire BIC/SWIFT

asta mai omule
RZBRROBU
Scrie răspuns