wetladyjoy;10540 wrote: buna.mesajul acesta inseamna ca imi trimit cardul eu doar ce am trimis documentele de validare...Your CosmoPay Card Account is ready and your plastic card is being shipped!
la card trebuie sa aplici manual si sa bagi codul CVV...dar dupa ce primesti e.mail d activare cont
cosmopay la chaturbate
robert12;10606 wrote: ma refer ca apare sub numele de ''fakepath'' si ma tot gandesc ca este inexistent ... nu imi apare nici macar buton de send ori upload ca sa inteleg si eu ca am trimis bine aceasta poza ...
asa mi.a aparut si mie...acum sper sa fie in regula...
asa mi.a aparut si mie...acum sper sa fie in regula...
amyyyy;10542 wrote: la card trebuie sa aplici manual si sa bagi codul CVV...dar dupa ce primesti e.mail d activare cont
Unde bagi manual la card, mi-a fost aprobat contul, am incercat si mi-apare acelasi mesaj ca si ieri, cand abia uploadasem documentele cu "We cannot activate your card. Please contact support team."Daca stii alta solutie, in afara de activate ur card..ca mie nu-mi merge!
Unde bagi manual la card, mi-a fost aprobat contul, am incercat si mi-apare acelasi mesaj ca si ieri, cand abia uploadasem documentele cu "We cannot activate your card. Please contact support team."Daca stii alta solutie, in afara de activate ur card..ca mie nu-mi merge!
-
wetladyjoy
[QUOTE=Hazel;10655]Unde bagi manual la card, mi-a fost aprobat contul, am incercat si mi-apare acelasi mesaj ca si ieri, cand abia uploadasem documentele cu "We cannot activate your card. Please contact support team."Daca stii alta solutie, in afara de activate ur card..ca mie nu-mi merge![/QUOla
la fel si eu am patit cand incerc sa bag codul cv nu ma lasa zice sa contactez suportul...ai reusit pana la urma?
la fel si eu am patit cand incerc sa bag codul cv nu ma lasa zice sa contactez suportul...ai reusit pana la urma?
wetladyjoy;10657 wrote: [QUOTE=Hazel;10655]Unde bagi manual la card, mi-a fost aprobat contul, am incercat si mi-apare acelasi mesaj ca si ieri, cand abia uploadasem documentele cu "We cannot activate your card. Please contact support team."Daca stii alta solutie, in afara de activate ur card..ca mie nu-mi merge![/QUOla
Nu am reusit, le-am trimis un mail, ca sa ma indrume in pasii care trebuiesc facuti pentru a primi cardul, cand se trimite, cat dureaza si daca am optiune de expres (sa il primesc mai repede), de altfel si daca poate fi transmis la o alta adresa..astept, te anunt daca aflu!
Nu am reusit, le-am trimis un mail, ca sa ma indrume in pasii care trebuiesc facuti pentru a primi cardul, cand se trimite, cat dureaza si daca am optiune de expres (sa il primesc mai repede), de altfel si daca poate fi transmis la o alta adresa..astept, te anunt daca aflu!