cosmopay la chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
July

July;10510 wrote: Salary
Am scris MyFreeCams.com si Chaturbate.com .Iar la adresa am scris exact la fel

Am scris si MyFreeCams ,in speranta ca va fi introdusa modalitatea aceasta de plata si acolo.Caci de la Paxum nu am primit nici un raspuns in conditiile in care am facut contul miercurea trecuta,plus 3 email-uri trimise
No avatar
Tzg

Documents to validate your account were submitted successfully!
Your documents were uploaded successfully and your request is in the process. Within 2-3 business days your submission will be reviewed. You will be notified by email once your account is validated.
No avatar
July

Tzg;10512 wrote: Documents to validate your account were submitted successfully!
Your documents were uploaded successfully and your request is in the process. Within 2-3 business days your submission will be reviewed. You will be notified by email once your account is validated.

Bun.Curand vei primi un email in care te va anunta de trimiterea cardului.
No avatar
morg123

am factura de internet si televiziune , am trimis o , sa le dau un mesaj la support center sa le zic ca nu e factura de telefon pentru ca pe ea este un mare T de la Telekom care dupa cum stiti este si telefonie mobila...? Please Help
No avatar
morg123

am factura de internet si televiziune , am trimis o , sa le dau un mesaj la support center sa le zic ca nu e factura de telefon pentru ca pe ea este un mare T de la Telekom care dupa cum stiti este si telefonie mobila...? Please Help
No avatar
amyyyy

morg123;10517 wrote: am factura de internet si televiziune , am trimis o , sa le dau un mesaj la support center sa le zic ca nu e factura de telefon pentru ca pe ea este un mare T de la Telekom care dupa cum stiti este si telefonie mobila...? Please Help

le dai e.mail dupa ce fac verificarea...in caz ca nu aproba eu zic ca at sa le dai e.mail...poate merge si asa din moment ce apare factura adresa numele...ar fi ok
No avatar
amyyyy

i s.a mai activat la careva cosmo payment?
arabu1988

amyyyy;10519 wrote: i s.a mai activat la careva cosmo payment?

respondul chaturbate support despre cosmo

Thank you for your interest in receiving payouts through Cosmo Payment (link removed). As of April 17th 2018, Cosmo Payment hopes to begin allowing new registrations “within the next few hours”, subject to any unexpected delays they may have.

Once registration is available, you’ll be able to go to (link removed) and create an account. Once you register, you will receive a “SAN” number from Cosmo Payment that you will enter on our payment info page ( ).

We will inform you when Cosmo Payment registrations are live. Please let us know if you may have any additional questions and we will do our best to assist you.

Thank you,
Support
We only have what we Give
No avatar
amyyyy

arabu1988;10522 wrote: respondul chaturbate support despre cosmo

Thank you for your interest in receiving payouts through Cosmo Payment (link removed). As of April 17th 2018, Cosmo Payment hopes to begin allowing new registrations “within the next few hours”, subject to any unexpected delays they may have.

Once registration is available, you’ll be able to go to (link removed) and create an account. Once you register, you will receive a “SAN” number from Cosmo Payment that you will enter on our payment info page ( ).

We will inform you when Cosmo Payment registrations are live. Please let us know if you may have any additional questions and we will do our best to assist you.

Thank you,
Support

pai eu l.am facut trm documente...doar sa.l verifice
arabu1988

amyyyy;10523 wrote: pai eu l.am facut trm documente...doar sa.l verifice

nu stiu ce sa zic sincer eu pana nu vad ceva official din BLOG chaturbate nu vreau sa fac nimic asa mai sigur si mai bine oricum uremze in orele urmatoare sa dea chaturbate communicat legat de cosmo payment
We only have what we Give
Scrie răspuns