PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Kitty1990

Buna am si eu o intrebare .. daca nu locuiesc la adresa din buletin .. iar la verify adress am adaugat o factura care este pe numele meu la adresa respectiva imi pot aproba contul ?
No avatar
Kitty1990

Mersi mult .. da banuiesc ca voi apela la o ruda .. mai am o intrebare la wire transfer exista vreo suma minima pt a cere bani ?
No avatar
Kitty1990

Da pe chaturbate ma interesa ..mersi frumos !
No avatar
Alexia92

Buna îmi puteți spune și mie bani rămași pe site rămân acolo sau se pierd?
No avatar
Erika0001

Nu stiu sa deschid un nou topic, dar fiind pe acelasi subiect voi posta aici.
Am deschis un cont de Paxum acum 6 zile. La status apare. ca si altora, "unverified-active". Am adaugat ID si adress proof, dar oare acestea nu au fost aprobate, spunand ca accepta doar calitate superioara? Nu ar fi trebuit sa primesc totusi un e-mail in acest timp? Am dat cateva mail-uri , insa fara niciun raspuns din partea lor. Nu stiu ce sa mai fac. Am adaugat si un cont bancar romanesc, asteptverificarea, dar ma cam macina aceasta asteptare. Despre alte metode de plata nu prea stiu mai nimic..
Si o alta problema pe care o mai am. Avand in vedere ca a fost sfarsit de perioada, nu am avut cu ce sa completez datele de payment information pe Chaturbate . Am pierdut banii din cont? Unde au fost transferati pentru ca la perioada curenta imi apare 0$ Ca si cum nu au fost transferati pe aceasta perioada.. Ma poate ajuta cineva , va rog. Mai jos atasez o imagine cu ce imi apare cand intru pe pagina de card. Mai are cineva aceasta problema? Multumesc din suflet.
No avatar
morg123

O intrebare am si eu , am adaugat la proof of identity permisul de conducere iar la verify adress o factura de internet pe numele meu
Presupun ca este de ajuns nu?
No avatar
Penguin

Buna.le am trimis mail celor de la mfc,di au spus ca pana se va introduce o noua metoda de plata,banii v or ramane acolo.deci nu e niciun pericol.la chaturbate nu stiu..din moment ce nu au treansferat banii nicaieri,logic ar fi sa fie la ei.
No avatar
wetladyjoy

webmoney foloseste cineva?pe bongacams am vazut ca este trecut, mi-am facut cont si nu stiu cum sa procedez in continuare
No avatar
Medllne

Buna, lucreaza cineva pe xlove si are bank transfer ? Cam in cate zile intra banii? Multumesc anticipat
No avatar
amyyyy

o intrebare....vreau sa scot bani urgent de pe CB fara card paxum ca inca nu e aprobat...merge transfer direct in contul meu sau la o banca din romania indiferent de comision sau taxa dirct din contul CB ?
Scrie răspuns