paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
amyyyy

pot sa fac cont paxum daca nu am nici o factura pe numele meu,stau in chirie si la adresa din buletin nu mai stau si nici factura sau ceva nu am cum sa fac rost....cine care stie...sau macar o alternativa...ms
No avatar
Alina1992

Si pot pune factura cu adresa din buletin dar nu sunt eu platitorul?
No avatar
Eden

Daca contul este activ dar neverificat pot primi bani in cont?
No avatar
amyyyy

deci sa inteleg ca daca nu am nici o factura pe numele meu....la dovada idntitate pot sa pun buletinul iar la adresa pot sa pun extrasul de cont in care apare adresa din buletin si atasez si buletinul si cardul vechi de firstchoice....si a.si avea sanse sa mi.l aprobe...ceva pareri daca stiti cat de cat...sau care e in sitatia mea si a rezolvat
No avatar
wetladyjoy

paxum

amyyyy;10328 wrote: deci sa inteleg ca daca nu am nici o factura pe numele meu....la dovada idntitate pot sa pun buletinul iar la adresa pot sa pun extrasul de cont in care apare adresa din buletin si atasez si buletinul si cardul vechi de firstchoice....si a.si avea sanse sa mi.l aprobe...ceva pareri daca stiti cat de cat...sau care e in sitatia mea si a rezolvat

astia de la paxum verifica contul in 5 zile, cei de la epayments nu mai emit carduri noi, voi ce ati optat la plata de cand nu mai exista firstchoise?
No avatar
amyyyy

nici o metoda asteptam sa ne activeze contul la paxum....ca sa putem sa o atasem ca metoda de plata
No avatar
wetladyjoy

amyyyy;10331 wrote: nici o metoda asteptam sa ne activeze contul la paxum....ca sa putem sa o atasem ca metoda de plata

stii cat dureaza, ca eu de joi am apicat si nici un raspuns, am trimis copii id, factura utilitati, ?
No avatar
amyyyy

wetladyjoy;10335 wrote: stii cat dureaza, ca eu de joi am apicat si nici un raspuns, am trimis copii id, factura utilitati, ?

pai normal era 4,5 zile, dar cu promlema de la firstchoice si numarul mare de cereri care opteaza acum pt paxum e greu de spus cat dureaza...poate si 2 sapt
No avatar
alina21

amyyyy;10336 wrote: pai normal era 4,5 zile, dar cu promlema de la firstchoice si numarul mare de cereri care opteaza acum pt paxum e greu de spus cat dureaza...poate si 2 sapt

Daca Firstchoice Pay nu mai e o optiune, de ce nu folositi optiunea de Bank Transfer in conturile voastre in loc de Paxum/ePay etc.?
No avatar
deea123

Buna! am facut contul pe 12.04 si pana azi28.04 a fost neverificat.
de dimineata am citit aici despre octav@paxum.com cum ca ne poate ajuta.
i am trimis email si mi a verificat contul in 2h
si vad ca se poate aplica pentru card.
Scrie răspuns