Payment Firstchoise

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
carla112233

Buna! Am un first chioise, am retras o singura data de p el , am plătit taxa de activare și comisioanele aferente dar mie dolarul mi la calculata 3.43 când dolarul e fapt este 3.75.Ce am făcut greșit? Și de la ce banca sa fac retragerea pt un comision mai mic . Multumesc !! Aștept răspuns !
arabu1988

carla112233;10111 wrote: Buna! Am un first chioise, am retras o singura data de p el , am plătit taxa de activare și comisioanele aferente dar mie dolarul mi la calculata 3.43 când dolarul e fapt este 3.75.Ce am făcut greșit? Și de la ce banca sa fac retragerea pt un comision mai mic . Multumesc !! Aștept răspuns !

buna
cu firstchoice poti sa fac retragere numerar din banca BCR direct de la ghisu si iti dea direct in Dollar comision este 3$ la fie care retragere si 2% la suma totala adica la 1000 de dollar iti platest 20$ dar sa intreb inainte sa fac asta la banca daca are Dollar in casa
Pafta
We only have what we Give
arabu1988

carla112233;10111 wrote: Buna! Am un first chioise, am retras o singura data de p el , am plătit taxa de activare și comisioanele aferente dar mie dolarul mi la calculata 3.43 când dolarul e fapt este 3.75.Ce am făcut greșit? Și de la ce banca sa fac retragerea pt un comision mai mic . Multumesc !! Aștept răspuns !

buna
cu firstchoice poti sa fac retragere numerar din banca BRD direct de la ghisu si iti dea direct in Dollar comision este 3$ la fie care retragere si 2% la suma totala adica la 1000 de dollar iti platest 20$ dar sa intreb inainte sa fac asta la banca daca are Dollar in casa
Bafta
We only have what we Give
Scrie răspuns