Buna seara, am hotarat recent sa incep sa lucrez de acasa dar cum nu am cunostinte in domeniu (pe partea tehnica) foarte mari as avea nevoie de ajutorul vostru daca binevoiti sa imi raspundeti :) Am citit cat de multe posturi am putut dar nu am reusit sa gasesc raspuns la anumite intrebari, sa-mi fie cu iertare daca s-a mai raspuns in trecut si am omis.
1. M-am hotarat la o camera PTZ Pro - ma ajuta mult telecomanda - imi puteti recomanda o alta camera la fel de buna dar mai accesibila?
2. Mi-am facut un card Payoneer in 2006 dar se pare ca l-am pierdut. Precizez ca pentru inceput vreau sa lucrez doar pe LJ, Cum se procedeaza la efectuarea platii avand in vedere ca eu vreau sa lucrez legal - ceaa ce ma duce la numarul 3 ...
3. Vreau sa imi deschid firma, o data deschisa cum procedez sa fiu in legalitate? - Stiu ca trebuie sa am o contabila si sa fac facturi pe suma incasata.
4. Pentru internet sti ca trebuie sa am o viteza de upload mai mare de 20mb/s prin cablu de recomandat RDS. Pentru a lucra pe doua siteuri e nevoie de o viteza mai mare?
5. Am observat ca exista posibilitatea de a lucra de acasa in colaborare cu un studio - Ce anume mai exact presupune acest lucru? Cu ce ma ajuta ei- care sunt responsabilitatile mele?
6. Am nevoie de "mur in gura" de o lista de componente pentru un calculator (dekstop) dar si pentru un laptop pe care l-as folosi ulterior in alte camere pentru diversitate.
7. Ce microfon imi recomandati?
8. Crearea unui cont pe LJ /Streamate - este dificila?
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat, orice sfat este bine primit si apreciat. O seara faina va doresc!
Sfaturi incepator
-
Jamesirory
промышленные кондиционеры промышленные кондиционеры
êîíäèöèîíåð ìèöóáèñè êîíäèöèîíåð ìèöóáèñè
raisa;9955 wrote: Chiar nimeni care ma poate ajuta? L
Exista topicuri care acopera majoritatea intrebarilor tale aici pe forum trebuie doar sa te implici sa cauti! Nimeni nu o sa-si rapeasca minute bune sa reposteze ceea ce probabil a mai postat aici!
-Internet iti trebuie cat mai bun cel mai bun posibil daca se poate!
-Calculator cu un i7 in minim 4nuclee de ultima generatie, minim 16Gb de Ram , SDD si o sursa buna,
-Logitech PTZ este fara concurenta, poti incerca variante mai ieftine cum ar fi Logitech brio sau C930 doar ca nu au telecomanda sunt simple webcamuri, insa pot si muntate pe un pantilt, BBC950 poate fi o alternativa mai ieftina!
- Daca iti faci firma o sa ai nevoie de un contabil cauta unul care lucreaza cu freelanceri sau firme de videochat si o sa te consilieze el in legatura cu ce trebuie sa faci.
-Daca iti faci firma uita de Payoneer care nu mai lucreaza oricum cu site-uri adult!
-Un studio o sa te ajute la crearea de conturi de acasa si cu cateva sfaturi insa daca mergi intr-un studio real cu locatie reala ai o sansa mai mare sa faci bani inca de la inceput!
-Daca nu esti capabila sa-ti deschizi un cont de model fiind la fel de usor ca si crearea unui cont de FB atunci iti recomand sa mergi la studio sigur nu o sa te descurci cu celelalte treburi care sunt mai complicate!
Mult succes!
Exista topicuri care acopera majoritatea intrebarilor tale aici pe forum trebuie doar sa te implici sa cauti! Nimeni nu o sa-si rapeasca minute bune sa reposteze ceea ce probabil a mai postat aici!
-Internet iti trebuie cat mai bun cel mai bun posibil daca se poate!
-Calculator cu un i7 in minim 4nuclee de ultima generatie, minim 16Gb de Ram , SDD si o sursa buna,
-Logitech PTZ este fara concurenta, poti incerca variante mai ieftine cum ar fi Logitech brio sau C930 doar ca nu au telecomanda sunt simple webcamuri, insa pot si muntate pe un pantilt, BBC950 poate fi o alternativa mai ieftina!
- Daca iti faci firma o sa ai nevoie de un contabil cauta unul care lucreaza cu freelanceri sau firme de videochat si o sa te consilieze el in legatura cu ce trebuie sa faci.
-Daca iti faci firma uita de Payoneer care nu mai lucreaza oricum cu site-uri adult!
-Un studio o sa te ajute la crearea de conturi de acasa si cu cateva sfaturi insa daca mergi intr-un studio real cu locatie reala ai o sansa mai mare sa faci bani inca de la inceput!
-Daca nu esti capabila sa-ti deschizi un cont de model fiind la fel de usor ca si crearea unui cont de FB atunci iti recomand sa mergi la studio sigur nu o sa te descurci cu celelalte treburi care sunt mai complicate!
Mult succes!
Live Cams | Live Sex |
Buna seara. am o intrebare ..( Cred ca putin stupida dar...vreau sa fiu sigura)
De curand mi-am facut un cont pe Xlove..iar la Inscriere mi-au cerut date personale (nume,adresa)
Chestiile astea apar si pe site membrilor?? sau doar imi apare numele de model care l-am ales?
...
De curand mi-am facut un cont pe Xlove..iar la Inscriere mi-au cerut date personale (nume,adresa)
Chestiile astea apar si pe site membrilor?? sau doar imi apare numele de model care l-am ales?
...
Gabxx;10093 wrote: Buna seara. am o intrebare ..( Cred ca putin stupida dar...vreau sa fiu sigura)
...
Pe absolut orice site o sa ti se ceara date personale copii dupa buletin etc. Dar stai linisita aceste date sunt strict confidentiale si o sa ramana doar in arhiva site-ului! Membrii o sa aiba acees doar la informatiile din profilul tau unde tu decizi ce scrii !
...
Pe absolut orice site o sa ti se ceara date personale copii dupa buletin etc. Dar stai linisita aceste date sunt strict confidentiale si o sa ramana doar in arhiva site-ului! Membrii o sa aiba acees doar la informatiile din profilul tau unde tu decizi ce scrii !
Live Cams | Live Sex |
raisa;10103 wrote: Buna ziua, ce parere aveti de acest desktop cu mentiunea ca ii mai adaug inca 8 GB de ram. https://altex.ro/sistem-it-asus-g11cd-ro014d-intelr-coretm-i7-6700-pana-la-4-0ghz-8gb-1tb-ssd-128gb-nvidia-geforce-gtx-960-2gb-free-dos/
Eu zic ca e o configuratie destul de buna iar daca o sa-i mai adaugi 6GB de Ram nu ar trebuii sa ai probleme cu el!
Eu zic ca e o configuratie destul de buna iar daca o sa-i mai adaugi 6GB de Ram nu ar trebuii sa ai probleme cu el!
Live Cams | Live Sex |