Probleme pixelare! va rog ajutati!

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
anastasia99

Buna dragilor!
Am o problema destul de grava, prima data va scriu ce detin!
Am un laptop LENOVO Ideapad 700-15ISK, Procesor Intel® Core™ i7-6700HQ pana la 3.5GHz e quad-core cu 6mb smartceche, 15.6" Full HD IPS, 8GB RAM, 128 GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB, am o camera web Logitech Brio 4K (driver instalat), lumini softbox, conexiune la internet prin cablu testat pe SpeedTest 750-800mb/s download si 500mb/s upload!!! Pe laptop am instalat windows 10 Pro, splitcam si verysoft full version (cumparat)

astea fiind spuse, vin cu problemele intalnite! :(((((((
Cand deschid split cam sau verysoft, camera mea Brio logitech pe orice rezolutie vede oglinda, atat de bine incat zici ca ma filmeaza cineva la Hollywood! Dar problema intervine cand deschid site-urile, peste tot ma vad pixelata, laptopul nu se incalzeste, totul functioneaza fluent, nu se blocheaza sau ceva, doar ma vad pixelata pe siteuri, am incercat toate browserele, chrome, mozila, zedge...etc, adobe flash e instalata ultima versiune..... pe un site care are soft special de broadcasting vede ok dar nu perfect, dar pe browsere e dezastru, mentionez ca lucrez pe 3 site-uri! Cred ca laptopul e mai mult decat suficient si camera Brio asemenea! Pe undeva ceva lipseste! Va rog un sfat, cum sa rezolv!

Va multumesc tuturor!

Sa nu credeti ca incerc sa fac broadcasting pe 4k, nici macar pe full hd, incerc pe 1280x720! doar HD, dar si la rezolotii mai mici...pixelarea e prezenta :(
arabu1988

buna
am si tu acelasi camera si setting la mine este asa poti incearca si tu asta si sper ca totil o sa fie bine

NU SUNT ROMAN SPER CA AI INTELES :)

Daca ai alta intrebara spunemi si te ajut

Succes
We only have what we Give
No avatar
anastasia99

Thank you for answer! I will try to copy your setings, anyway my cam looks better with webcamsplitter PRO from VerySoft, after setings from you, should be better! Thank you again!!
arabu1988

anastasia99;9822 wrote: Thank you for answer! I will try to copy your setings, anyway my cam looks better with webcamsplitter PRO from VerySoft, after setings from you, should be better! Thank you again!!
happy i could help
have fun !!
No avatar
nBlade

Va rog spuneți.mi si mie al 2 le-a rând de setări de la ce este? "Properties"
arabu1988

nBlade;9949 wrote: Va rog spuneți.mi si mie al 2 le-a rând de setări de la ce este? "Properties"

buna
properties este de la logitech cum este la c920 dupa ce instalez aplicatie de la logitech si vrei sa schimb setter asa apare dar daca folsest OBS sunt in alta parte daca nu e clear reposnul meu spune mi si iti explic mai bine
Scrie răspuns