Buna!
Vreau sa folosesc OBS pe CHATURBATE, am facut toate setarile doar ca atunci cand vreau sa intru online pe site nu-mi mai apare webul(imaginea) in stanga ca de obicei...Cum pot rezolva??? VA MULTUMESC!!!
Am nevoie de ajutor, pls!!! Vreau sa folosesc OBS pe CHATURBATE...
-
Mr.Johnathan
Parerea mea e ca Chaturbate e doar pentru modelele ce vor sa faca show-uri in privat pe putini bani..nu pricep de ce optati pentru site'ul asta. V-as recomanda https://bongamodels.com/?fuid=55373415 ..aveti procent garantat din castiguri cel putin 50% plus ca privaturile se platesc destul de ok. Eu zic sa incercati..nu pierdeti nimic doar castigati.
monica88;9845 wrote: 60tkn/min Este putin????
buna
60tks/min in chaturbate este multi acum depende cum fac tu showul daca vrei sa depenz de show pe free este ok 60tks/min dar daca vrei sa depend doar pe private 60tks/min este foarte multi
in cazul ca vrei show doar in private eu cred 18tks/min pentru incput sa chiar 12tks/min ar fi bine ca este si optiune SPY pe chaturbate si cu SPY fac tokens pe chaturbate
buna
60tks/min in chaturbate este multi acum depende cum fac tu showul daca vrei sa depenz de show pe free este ok 60tks/min dar daca vrei sa depend doar pe private 60tks/min este foarte multi
in cazul ca vrei show doar in private eu cred 18tks/min pentru incput sa chiar 12tks/min ar fi bine ca este si optiune SPY pe chaturbate si cu SPY fac tokens pe chaturbate
We only have what we Give
-
Jamesirory
кондиционер мицубиси кондиционер мицубиси
êîíäèöèîíåð ìèöóáèñè êîíäèöèîíåð ìèöóáèñè