Caut partenera videochat

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
Ely2018

Caut o prietena pentru videochat, un mod amuzant de a face bani! Bacau
Buna, pentru fetele care sunt curioase si vor sa faca videochat, caut o partenera pentru show-uri la web de scurta durata 3 ore ziua sau seara, discret si amuzant, putem face bani$$ daca ai chef de distractie, nu sunt studio si detin toata aparatura necesara. Pentru alte detalii putem vorbi pe skype id> lizuca2012
No avatar
alexa90

Ti-ai stricat reputatia pe jolie30 si te-ai gandit sa faci alt cont aici si alt cont de skype?
Jasmine

Cred ca este cel mai bine ca fiecare sa lucreze pe cont propriu, parerea mea... Aceasta "distractie" de care vorbesti tu le poate aduce mult mai multi bani fetelor care sunt pe cont propriu. :D Plus ca niciodata nu stii la ce sa te astepti...Tu cred ca iti cauti mai mult o iubita, decat o partenera, la cum a sunat anuntul. In fine, fiecare decide pentru el. bafta!
No avatar
alexa90

Nu Jasmine gagica face chat la cuplu cu un baiat si cand ajunge o fata sa discute cu ia o da in felu urmator
eu fac pe un site francez , mai intru din cand in cand cu prietenul meu care si el e francez,
dar acel sit fiind cam4, :)) mai departe nu continui.
mi-a comentat ia la comentariul meu si am dato de gol acum a facut alte conturi.
Scrie răspuns