Caut model in iasi!
Buna ziua.Tocmai ce mi-am deschis un mic studio si cand zic mic chiar e mic :) si caut o fata dezinhibata , deschisa la minte , curioasa , careia ii place sa zambeasca , sa danseze si cel mai important sa comunice. Eu ii pun la dispozitie un asus I7 cumparat recent alaturi de o camera BCC950 Conference Cam nou nouta plus cateva sfaturi si cel mai important o camera doar a ei. Plata va fi bilunara ca la orice alt studio iar procentajul este negociabil in limetele bunului simt (maxim 60-65% va fi primul prag).Daca stiti vreo domnisoara sau se afla pe aici vreo domnisoara astept un mail la adresa dstrickt@yahoo.com . Va multumesc si o zi buna sa aveti.
argatu;9658 wrote: Buna ziua.Tocmai ce mi-am deschis un mic studio si cand zic mic chiar e mic
si caut o fata dezinhibata , deschisa la minte , curioasa , careia ii place sa zambeasca , sa danseze si cel mai important sa comunice. Eu ii pun la dispozitie un asus I7 cumparat recent alaturi de o camera BCC950 Conference Cam nou nouta plus cateva sfaturi si cel mai important o camera doar a ei. Plata va fi bilunara ca la orice alt studio iar procentajul este negociabil in limetele bunului simt (maxim 60-65% va fi primul prag).Daca stiti vreo domnisoara sau se afla pe aici vreo domnisoara astept un mail la adresa dstrickt@yahoo.com . Va multumesc si o zi buna sa aveti.
Buna, argatu. Cum ai putea tu le le convingi pe fete sa se angajeze la tine, cand au atatea variante la care sa apeleze in Iasi, unde sunt platite chiar si la zi, de exemplu? Adica... cu ce vii nou?:D e doar o curiozitate
Buna, argatu. Cum ai putea tu le le convingi pe fete sa se angajeze la tine, cand au atatea variante la care sa apeleze in Iasi, unde sunt platite chiar si la zi, de exemplu? Adica... cu ce vii nou?:D e doar o curiozitate
Buna, Jasmine. Nou? Nu am nimic nou pentru ca nu ai ce lucruri noi sa aduci. Singurele chestii care difera sunt programul pentru ca isi alege ea cand sa vina cat sa stea. In al doi-lea rand ar fi faptul ca daca isi gaseste un sponsor nu sunt impotriva faptului de a vorbi cu el si innafara locului de munca plus ca daca acel sponsor ii trimite ceva e treaba ei.Stim toti ca la un studio nu iti da voie sa vorbesti cu ei decat la munca pentru a nu pierde clientii, insa daca ea primeste si prin alte metode dar aduce si la studio e foarte bine, daca nu asta e. Ar mai reprezenta un plus si procentul pe care il ofer fiind mare pe langa cele oferite de studiouri.Si pot face plata si la zi daca e dar e procentul mai mic.
argatu;9678 wrote: Buna, Jasmine. Nou? Nu am nimic nou pentru ca nu ai ce lucruri noi sa aduci. Singurele chestii care difera sunt programul pentru ca isi alege ea cand sa vina cat sa stea. In al doi-lea rand ar fi faptul ca daca isi gaseste un sponsor nu sunt impotriva faptului de a vorbi cu el si innafara locului de munca plus ca daca acel sponsor ii trimite ceva e treaba ei.Stim toti ca la un studio nu iti da voie sa vorbesti cu ei decat la munca pentru a nu pierde clientii, insa daca ea primeste si prin alte metode dar aduce si la studio e foarte bine, daca nu asta e. Ar mai reprezenta un plus si procentul pe care il ofer fiind mare pe langa cele oferite de studiouri.Si pot face plata si la zi daca e dar e procentul mai mic.
Pai daca si-ar gasi sponsori, de ce ar mai lucra la studio in acest caz? Ar trebui sa nu permiti asta, parerea mea...
Pai daca si-ar gasi sponsori, de ce ar mai lucra la studio in acest caz? Ar trebui sa nu permiti asta, parerea mea...