Buna,
Stiu ca deja multe modele folosesc Lush Lovense de ceva timp dar am hotarat sa incerc si eu. Am achizitionat jucaria dar am o problema tehnica de conectare la Chaturbate (si probabil la orice site as incerca). Am urmat toti pasii pe care i-am gasit intr-un tutorial dar probabil am omis ceva sau am facut ceva gresit.
1. Am instalat pe telefon aplicatia Lush Remote (am inteles ca inainte se folosea Body Chat dar nu se mai gaseste si ca oricum asta noua e mai buna). Jucaria raspunde la comenzi, totul ok pana aici.
2. M-am conectat la Lush prin telefon cu aplicatia de mai sus si mi-am si facut cont asa cum cerea aplicatia (cont la Lovense).
3. Am instalat in Chrome extensia Lovense Cam Model
4. Am deschis Chaturbate si am apasat pe casuta din dreapta unde imi apare extensia pt Lovense. Mi-a aparut optiunea Log In si m-am logat si la Lovense (cu contul pe care il facusem de pe telefon). In tot acest timp telefonul era legat la jucarie si aplicatia Lush Remote era activa pe telefon.
Si cam atat!! Am apasat iar pe casuta de la extensie ca sa aleg acolo Enable, Settings (pt tokeni si timp si etc) dar NIMIC. Imi apare doar treaba cu LOG IN! Dar eu deja sunt logata la contul de la Lovense si de pe telefon si de pe laptop. Ce am facut gresit?
Multumesc anticipat, chiar nu pot sa ii dau de cap. :-S
Ajutor cu Lush, va rog!
Bodychat cu bluetooth si apoi se conecta la site.. asta era singura cale.. am vazut ca au si app store si android..dar cand intru acolo e eroare 404..
. Am dat o galagie de bani pe el si acum nu mai merge.. le am scris si la astia de la xlove ca nu mai merge..sa faca naibii ceva..