Help

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
dreamofsummer

Lucurile astea se intampla atunci cand lucrezi in chat. Problema este...iti gasesti pozele cu tine pe google atunci cand dai search cu numele real? Pentru ca asta este intr-adevar o problema.
Sa ai poze care-ti apar pe google cand dai search cu nickname-ul este normal. Lucrezi pe internet, pe unul sau mai multe site-uri, deci, iti lasi o amprenta digitala in spatiul online. Jasmin are aproape 800 de site-uri afiliate. Si tu iti poti face unul daca ai cunostintele necesare. Asta inseamna ca eu imi fac un site in afliere cu LJ pe care pun modelele care-mi plac, aducandu-le astfel promovare maxima si facand si eu banuti frumosi (simplist explicat ofc). De accea vei gasi sute, daca nu mii de poze cu tine pe google. La fel si IM si Xm si Stream si cam toate site-urile...pt ca interesul lor (si al tau) este sa se faca bani. Atata timp cat esti un model ok care se tine de program, un webmaster te va vedea si te va pune pe site-ul/siturile lui.
Exista plangeri DMCA care se fac la google...dar buba este ca tu nu esti proprietara pozelor. Site-urile sunt. Si raspunsul site-urilor este simplu: nu-ti convine haidi pa :) Oricat de frustrant este raspunsul asta, cam asa sta treaba. Observ din ce in ce mai multe siteuri gen LJ si IM care, nu numai ca-si incurajeaza modelele sa-si faca twitter, dar le si ajuta sa si-l faca si le mai claseaza si ff sus pe pagina. Plangerile la Google functioneaza doar pentru situatii gen: membrul te-a inregistrat in privat si a pus clipuri cu tine. Da, atunci in maxim 3 zile se rezolva totul cu plangeri si tot. Daca pozele si clipurile sunt puse de afiliati si site-uri, atunci...din pacate (sau din fericire pentru unele modele) nu le poti sterge nici tu nici studioul. Singura solutie este sa te lasi de acest job sau sa mergi mai departe...Exista din ce in ce mai multe studiouri care isi promoveaza modelele non-stop. Gen Studio 20, care, nu numai ca isi pun pozele modelelor pe pagina lor de facebook, pe twitter etc, dar au modele care folosesc produse cu brand-ul studio 20 online (cani, postere, ecusoane etc) si care fac clipuri modelelor pe LJ unde-si pun Logo-ul studioului, deci, practic orice membru poate intra pe site-ul lor si poate gasi adresa etc...Videochatul deja a inceput sa mearga in directia de "nu vad nimic gresit sau rusinos in ceea ce fac", iar LJ, spre exemplu promoveaza si se ocupa exclusiv de modelele care se mandresc cu ce fac. Stiu, multe fete vor sa se ascunda, si inteleg perfect asta...dar sunt din ce in ce mai multe fete care incearca sa schimbe perceptia urata despre acest job si care spun tuturor ce fac, ca sa stea linistite...Stii vorba aia cu minciuna are picioare scurte? Cam asa e si in chat. O data si o data ceva acolo va iesi la iveala....

Si ff important pentru toate fetele care vor sa evite asmenea situatii...nu va dati nickname-ul nimanui. EVER. Nu prietenilor, sotilor, iubitilor, matusilor etc. Stiu multe situatii in care fetele s-au ars maxim. Exemplu: am avut o prietena care s-a trezit cu profil de Facebook facut cu pozele ei de pe LJ, ca "multumire" de la fosta colega de apartament. Deci se fac astfel de magarii. Oricat sunteti promise confidentialitate etc...exista lucruri care NU se pot controla. Mergeti la adminii site-urilor si veti primi fix aceleasi raspunsuri!
No avatar
Sindy

Buna! Am și eu întrebare. Eu mi-am șters contul și nu mai lucrez de când am văzut poze pe google. Însă pozele tot apar. Am trimis și la google cerere sa fie șterse. Însă mi-au răspuns sa le solicit la site-urile respective... Mă poți ajuta te rog? Să mă îndrumi ce ar trebui sa fac sa fie șterse pozele?
Scrie răspuns